Noisy Oppvaskmaskin Feilsøking

May 28En bråkete oppvaskmaskin kan være en distraksjon og muligens en grunn til bekymring dersom ømfintlige plagg som glass stemware er banket rundt inne i apparatet. Feilsøking dette problemet vanligvis tar bare noen få minutter, og kan ikke engang krever verktøy hvis støyen kommer fra innsiden av oppvaskmaskinens kabinett. Eksterne lyder er vanligvis et tegn på at apparatet har løsnet fra festebrakettene som fester den til benkeplate og skap.

Bruksanvisning

1 Åpne døren og senk den til horisontal stilling.

2 Trekk den øvre og nedre racks fremover. Se over og under begge stativer for å fastslå om noen tallerkener, bestikk eller håndtakene på gryter og panner strekker seg inn i rommet hvor spylearmene roterer.

3 Ta ut og omorganisere noen elementer som kan banke mot spylearmene, lukk oppvaskmaskin og test. Hvis lydene fortsette, holde feilsøking.

4 Åpne oppvaskmaskinen for å inspisere brakettene som fester enheten til benkeplate og skap. Stram skruene i parentes for å stoppe vibrasjoner i kabinettet, og deretter teste oppvaskmaskin. Hvis lydene vedvarer, fortsetter feilsøking.

5 Fjern skruene fra brakettene for å frigjøre oppvaskmaskin fra skap og benkeplate. Trekk apparatet fremover, stopper når du føler motstand. Slangene og strømledningen er fortsatt koblet til maskinen.

6 Mål toppen og sidene av oppvaskmaskinen med et målebånd for å beregne hvor mye isolasjon som trengs for apparatet. For eksempel, hvis høyden på apparatet er 30 inches og bredden er 24 inches, du trenger en stripe av isolasjon 84 inches lang. Mål dybden av oppvaskmaskinen fra tilbake til forsiden, for eksempel 20 inches. Med disse målingene, vil du trenge en stripe av isolasjon 84 av 20 inches å dekke begge sidene og toppen av oppvaskmaskinen.

7 Legg isolasjonen over oppvaskmaskin og trykk inn i skinnene på sidene for å holde den fast.

8 Skyv enheten tilbake under disken og fest skruene til brakettene.

9 Start apparatet som normalt. Hvis oppvaskmaskinen fortsatt lager støy, er det sannsynligvis en intern mekanisk problem, for eksempel en løs motor boliger, som krever tjenestene til en tekniker.

Hint

  • Slå alltid av strømmen med strømbryteren når feilsøking en oppvaskmaskin. Slå den på som nødvendig, men beholde den av når den ikke er i bruk.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com