Hvordan identifisere en bjørn Clover

April 20

Bjørnen kløver har flere felles navn som fjellet elendighet og bjørn mat; California Miwok indianere kalte det "kit-kit-dizze." Den botaniske navn for bear kløver er Chamaebatia foliosa, og det er innfødt til California. Bjørnen kløver er kjent for å være en sterk skråning stabilisator. Plantenes spesielle rot aksjer kan holde hele åssidene på plass og hindre jordras under tung rains.The bjørn kløver er medlem av rose eller rosacea familie, og har flere egenskaper som gjør det en lett identifiserbar plante.

Bruksanvisning

1 Velg en innfødt område hvor bjørnen kløver vokser. For eksempel kan bjørnen kløver bli funnet voksende på vestsiden av Sierra Nevada-fjellene, i forhøyelser av 2000 til 7000 fot.

2 Se etter grønne, lavtliggende busker, med fernlike blader. Anlegget vil vanligvis finnes dekker tette områder under Jeffrey furu, Ponderosa furu, Douglas gran, Manzanita, Pacific dogwoods og røkelse sedertre.

3 bruker hansker, trykker du på fernlike later å føle for en tykk, seig saft. Anlegget skal utstråle en medisinsk lukt.

4 Se på plantens bark; Det skal være glatt og en blålig til brun farge.

5 Kontroller anlegget for små, hvite blomster med lyse gule pollenbærere i sentrum. Disse blomstene kan bli funnet blomstrende mai til juli.

Hint

  • Det er vanskelig å utrydde et landskap av bjørn kløver. Gjentatte anvendelser av fenoksy ugressmidler som er mest effektive i å bli kvitt planten permanent.
  • Pass på å bruke hansker og støvler når du søker etter bjørnen kløver. SAP er en tykk, svart, gummy substans. Det er best å ikke søke for anlegg med synlige føtter eller hender for å unngå å sap fast til huden din.
  • SAP på bjørnen kløverblad er svært brannfarlig hvis dekket med barnåler og annet skogsavfall. Unngå å røyke eller bruke ild rundt meget brannfarlige bladene for å sikre en skogbrann ikke forekommer.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com