Hybrid Lily Care for Plants

March 2

Crossing, eller avl, to forskjellige varianter av lilje skaper en hybrid lilje. Disse hybrid liljer er vakker og har vanligvis de beste kvalitetene av de to foreldre liljer, inkludert levende farger, duft og sykdomsresistens. Ved hjelp av hybrid liljer som en del av landskaps, enten i hagen eller i potter på leiligheten dekk, kan gjøre for en lettstelt, spektakulære hage display.

Våren og sommeren Care

Hvis du har kjøpt hybrid lilje i en pott fra et hagesenter, kan du transplantere den i bakken med en gang, fordi det allerede har utviklet en sterk, sunn rotsystem.

Velg et område som har godt drenert jord, eller supplere jord med torv mose og kompost. Dette vil hindre at lilje pærer fra utviklings rot råtne. Plukk et sted som får solen, men er skyggelagt under den varmeste delen av dagen. God luftsirkulasjon hvor du planter hybrid lilje vil bidra til å holde sopp og sykdom fra å angripe den.

Påfør et generelt, alle formål, slow-release, balansert gjødsel en gang på våren og en gang før dine lilje blomster. Ingen annen fôring er nødvendig. Selv om hybrid liljer gjør best i fuktig jord, kan de tåle perioder med tørr jord bedre enn de fleste planter.

Høst og vinter Care

Hvis du kjøper hybrid lilje pærer, plante dem i høst for å tillate dem å utvikle sterke røtter før vinteren fryser. Velg et område som en for en etablert potte lilje. Plant pæren ca 4 inches dyp, og legge litt beinmel i hullet før du legger den hybrid lilje pære i.

Hybrid liljer lage vakre blomster, men du bør la ca en tredjedel av blomsten stammen på anlegget for å hjelpe den lagre mat for neste år. Etter lilje er ferdig blomstring, ikke klippe eller trimme tilbake sin grønne blader. Den grønne bladene vil gi lilje pære sin energi og mat for neste års blomster. Vent til løvverk har dødd og slått brun før trimming den av.

Hybrid liljer kan dyrkes i nesten alle hardførhet sone, selv om de trenger en chill tid. Hvis du hage i en sone som ikke opplever en måned eller to av god vinter kjøling nær eller under frysepunktet, graver en hybrid lilje pærer opp og lagre dem i kjøleskapet i åtte til ti uker. Plante dem i løpet av våren. Hvis du bor i en sone som opplever usedvanlig kalde vintertemperaturer, kan du ønsker å dekke området hvor hybrid liljer er plantet med et tykt lag av løv eller halm mulch.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com