Slik Dekorer et bad med svart granitt

March 6

Slik Dekorer et bad med svart granitt


Et bad med svart granitt forfengelighet og tellere gir deg flere designretninger. Gå elegant og moderne ved hjelp av en kul farge palett av sølv og grått. Eller du kan varme rommet med beige og brune toner for å gi plassen en tradisjonell stil. Mens noen mener å si at "svart går med noe," være forsiktig med å bruke den konvensjonelle visdom når du gjør dine dekorere valg. Begrense fargepaletten til én eller to farger når dekorere for å opprettholde et utseende som er balansert og godt koordinert.

Bruksanvisning

1 Bruk en maling pall som knytter inn med bruk av svart granitt. Velg nøytrale farger som hvit, beige eller grå for å gjøre den svarte "pop" og for å gi badet et gender appell. Arbeid med primærfarger som rødt, himmelblå eller limegrønn å gi badet et moderne preg. Velg pastellfarger som rosa, gult eller lavendel for en mykere look.

2 Accessorize badet med elementer som binder inn med fargen på veggen, for eksempel tannbørste holdere, såpe retter og lotion dispensere i nyanser av farger fra samme familie som den som er brukt på veggene. Eller velg fra krom eller messing. Bruk håndklær som kontrast med fargen på veggen for en ekstra pop av farge. Bruk for eksempel røde håndklær med en grå vegg farge.

3 Vurdere å gi rommet preg ved å bruke dyreprint. Gå for sebra utskriftsmønstre i et helt sort og hvitt bad, eller leopard utskrifter med brunt og svart, og koordinere med beige-farget bad og gjeste håndklær og tilbehør og male vegger beige. Se etter dusjforheng i dyreprint å gjennomføre temaet. Hold håndklær i samme farge familie, slik at utseendet på badet forblir ryddig og konsekvent.

4 Bruk enten svart rammer for kunst, eller metall utførelser som kamp sølv eller gull kraner. Velg kunstverk som utfyller stilen på badet, slik som moderne kunst eller fotografering for et moderne utseende, eller planter og landskapsbilder for å utfylle et mer klassisk og tradisjonelt bad stil. Tenk om å gi et tema til kunstverk som fotografier av kjente fontener fra hele verden, nautiske scener eller malerier av europeiske havner. Gå gjennom din egen samling av fotografier for å lete etter bilder som du kan ramme inn og vise på granitt baderomsplater.

5 Tenk male gulvlister og vinduskarmer svart for å gi badet en dramatisk look, eller bytte fra malte gulvlister til høyglans svart porselen fliser.

6 Fokus på glass og sølv dekorative aksent stykker for et bad med sort granitt og grå vegger for å holde utseendet moderne og sofistikert.

7 Tenk gull og messing aksenter i et bad malt beige, og en som har beiset eller lakkert tre gulvlister eller støping, for å opprettholde en varm og koselig utseende.

8 Update eller endre stilen på kranen maskinvare eller konvertere til et fartøy vask som sitter på toppen av forfengelighet å gi rommet et friskt utseende. Utforsk nye stiler som høy og buet rustfritt stål for et moderne utseende, børstet nikkel for å gi rommet en europeisk atmosfære eller gå retro og bytte til klassisk hvit porselen hånd-sving tappekran knotter.

9 Plukk opp hoved aksent farge som skal brukes som grunnlag for tepper eller tepper. Velg en farge for å "anker" i rommet, bånd på med fargen på veggene, og vil ikke kjempe mot farger og design av dekorativt tilbehør, kunst og håndklær. Betrakt et gulv makeover og konvertere til svart marmor fliser, skifer eller en klassisk svart og hvit sjekket linoleum design for å fullføre baderoms re-do fra tak til gulv.

Hint

  • Vurder å bruke klassiske hvite håndklær for å spare penger og holde fargevalget konsekvent. Hvite håndklær er også lettere å erstatte enn å måtte matche samme fargetone av fargede håndklær.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com