Slik fjerner Latex Paint Fra et lerret malt tak

March 7

Slik fjerner Latex Paint Fra et lerret malt tak


Det er ikke uvanlig å finne lerret tak liners i gamle boliger. Lagt over gips, lerret liners skjule små sprekker som dukker opp over tid som et hus legger og skift. I tillegg til å være en smart forkledning, gir et lerret tak liner en ensartet overflate som tar male også. Et lerret tak liner også tar malingsfjerning godt. For best resultat, se etter en vann- eller soyabasert kjemisk malingsfjerner. Disse tar lengre tid å jobbe enn mer etsende formler, men vil være skånsom mot lerretet. For å sikre at produktet du velger er trygt å bruke, teste den på et lite synlig sted på taket før du bruker den på hele lerretet.

Bruksanvisning

1 Legg et plast presenning under arbeidsområdet.

2 Tomme omtrent 1 qt. av fjerningsmiddel i en maling skuffen.

3 Rull en lang håndtak maling valse inn i malingsfjerner, frem og tilbake før det er mettet, men ikke dryppende. Rull fjerner på taket i en tykk (omtrent 1/8 tomme) lag. Når du bruker remover, ikke fortsette å kaste over det. La den på plass for å jobbe.

4 Sjekk om fjerner etter produsentens anbefalte minimum oppløse tid. Klatre opp på en solid stige. Skrape bort en del av gelen med sparkel. Hvis malingen kommer med det og du ser lerretet under, er det kitt klar til å fjerne. Gå videre til trinn 5. Hvis den ikke gjør det, gjelder mer remover til stedet, så sjekk igjen i 15 til 30 minutter.

5 Fjern all gel malingsfjerner og maling fra taket. Bære en liten foret søppelbøtte med deg for å samle remover som det kommer av taket.

6 Tørk opp eventuell rest remover med en fuktig klut. Som du skitten en del av fille, flytte til en ren. Skyll kluten ofte. Fortsett å tørke av med vann inntil alle spor av remover er borte.

7 Gjenta trinn 2 til 6 i forskjellige deler før du har fjernet all maling på lerret taket. Husk å fjerne presenning også.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com