Hvordan bygge Wood Former for et hus

May 5

Form-arbeid er det som gir konkrete formen. Tre former, også kjent som form-arbeid, er midlertidige strukturer bygget for å inneholde konkrete mens den setter. Når betongen herder og tørker, blir den formarbeidet fjernet. Det er viktig at formen være sterk, og at det ikke lekker, noe som kan resultere i buler eller senkninger i betongarbeidet. En godt bygget tre skjemaet vil resultere i en god konkret jobb. Skjemaer kan være laget av stål eller tre, men tre er lettere å jobbe med og kan bygges på stedet.

Bruksanvisning

1 Definer området der betongplaten vil bli strømmet. Spray maling eller innsatser med streng kan brukes til å merke av området.

2 Grade det definerte området ved raking, glatting og planering bakken. Bruk en jord sabotasje å pakke og nivå jord. Dirt eller jord sabotasje kan kjøpes på hage Forsyning og utstyr butikker eller hjemme forbedring sentre.

3 Installer ekspansjonsfuger dersom betongplaten skal møte kanten av en eksisterende struktur. Betong utvides og kontrakter med fukt og temperaturvariasjoner. Ekspansjons strimler tillate for stress i skjema ledd og kan forhindre tilfeldige overflaten sprekker. Disse er laget av meget motstandskraftig materiale. Sjekk med din lokale hage forsyning butikken eller hjemme forbedring senter om deres bruk.

4 Hammer tre staver i jorden annenhver fot langs det definerte området. Toppen av innsatsen skal være i samme høyde som toppen av styrene brukes til veggene i form. Det er viktig at toppen av innsatsen og toppen av skjemaet veggene være i samme høyde, slik at betongen kan kontrolleres for å sikre at den er i vater.

5 Nail de to-by-4 tommers plater som skal brukes som sideveggene i skjemaet til innsatsen diskutert i trinn 4. Innsatsen holder veggene stabil og holde betongen fra skyve formstykker fra hverandre.

6. Påfør konkret form olje til innsiden av veggene skjemaet for å hindre at betongen fra å stikke til skogs. Denne kan kjøpes hos din betong leverandør. Du er nå klar til å helle betong.

Hint

  • Prefabrikkerte skjemaer er tilgjengelige for kjøp, men de kan være dyrt.
  • Dobbeltsjekk skjemaene før støping. Når betongen begynner å strømme, vil det være for sent å justere former.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com