Victorian Kitchen Ideas

March 13

Victorian Kitchen Ideas


Den viktorianske perioden varte 1840-1900, og som Parkland College notater, ble det preget av sterke moralske og religiøse overbevisninger, samt utrolig forseggjort og utsmykkede klær, kunst, arkitektur og interiørdesign. Hvis du ønsker å gi kjøkkenet et nostalgisk, men kongelige appell, kan den viktorianske stilen være akkurat det du leter etter. Vurder følgende ideer for å hjelpe deg med å komme i gang.

dresser

Mens folk flest kanskje tenker på kommoder som soverom pryd, interiørarkitekt Kirstie Allsopp anbefaler å bruke dem i viktoriansk stil kjøkken. Mens skuffer av en antikk kommode gir lagringsplass for servise, kokekar, bestikk, duker og andre elementer, kan du bruke toppen av kommode å vise ornamenter og tilbehør, for eksempel keramikkpotter og spesielt utsmykkede biter av porselen.

Bord

Mens mange moderne kjøkken designere har en tendens til å gi avkall på tabellene i favør av øyer, eller mer plass, konstaterer Allsopp som kjøkkenbord er stifter av tradisjonelle viktorianske interiør. Folk i viktoriatiden ikke bruke sine kjøkken bord så mye for å spise som de gjorde for å lage mat, så de ofte brukt store, solide ufargede tre skive bord. Du kan la riper og skader og at du påfører fra arbeidet med denne typen tabellen tjene som dekorasjoner, som vil bidra til å skape en antikke appell.

Vegger og tak

Vegger og tak er noen av de mest ekspansive områder innenfor kjøkken, og forlater dem nøytrale ville overdøve din viktoriansk tema. For vegger, prøve å bruke en blomstermønstret tapet. Som guide til Kitchen Remodeling notater, noen selskaper selv selger reproduksjoner av faktiske tapet design fra den viktorianske perioden. For din tak, prøv å installere preget paneler, som kan legge en arkitektonisk kvalitet til en ellers flat og kjedelig plass. Disse panelene kommer i mange forskjellige mønstre og design, og kan bestå av gips, kobber eller lett plast.

Appliances

Finne viktoriansk stil apparater kan være vanskelig, som moderne kjøkken grunnleggende som mikrobølgeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin ikke eksisterte under viktoriatiden. Ifølge Guide til Kitchen Remodeling, en idé som vil definitivt legge til et snev av viktoriansk til din plass er å installere en støpejernsovn, som du kan finne på nettet eller på antikke og hjem forsyne butikkene. Mens tradisjonelle støpejernsovner brenne ved til brensel, kan du konvertere dem til å kjøre på strøm eller gass. For små apparater, for eksempel mikrobølgeovn og blender, prøv å sette dem opp inne i skap, slik at de ikke forstyrrer den viktorianske atmosfæren. For større apparater, som kjøleskap og oppvaskmaskin, prøv å velge de som har tre panel utvendig, noe som kan bidra til å kamuflere sin modernitet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com