Gjør-det-selv Betong Driveway

April 4

Gjør-det-selv Betong Driveway


Et konkret oppkjørselen gir en solid overflate som du kan kjøre dine kjøretøyer og parkere dem uten å skade omkringliggende plenen eller landskap. Hvis du helle en ny innkjørsel eller erstatte en gammel ødelagt en, vil noen generelle retningslinjer hjelpe deg med å forstå prosessen og innholdet i prosjektet.

Betydning

En gjør-det-selv innkjørsel krever utgraving og korrekte former og verktøy. Fjerning av bare den jord som er nødvendig for dybden av betong, som regel minst fire inches pluss to inches av sand, er avgjørende. Forstyrrelse av den dypere jord reduserer komprimering priser og ny innkjørsel kan bosette og sprekk. Skumme av bare så mye jord som trengs.

typer

En standard oppkjørselen er bred nok til å tillate et redskap for å gå inn og driver for å gå ut komfortabelt. En enkelt oppkjørselen, som fører til en en-bil garasje skal være minimum 10 fot bred. Minste for en to-bil oppkjørselen er 18 fot bred. Men i noen områder, tilpasset innkjørsler gi bare to betongbjelker, adskilt av jord i midten, ofte beplantet med gress. Vanligvis legger en fot eller to til bredden av oppkjørselen gir ekstra funksjonalitet.

Størrelse

Hell en gjør-det-selv oppkjørselen i avsnitt små nok for deg og dine hjelpere for å kunne håndtere. Etter våt betong helles i formen, har du en begrenset tid før betongen herder og alle må jobbe raskt for å spre og glatte delen før det herder. Etter en del tørker, kan du helle den neste. I varmt tørt vær, tørker betong raskt.

betraktninger

Planlegg karakteren av oppkjørselen til fall fra noen nærliggende strukturer. Direkte vann avrenning fra et hjem eller en garasje ved hjelp av et minimum fall på 1/4-tommers per hver fire føtter. For eksempel, hvis du helle en 10-fot bred innkjørsel, vil den ene siden være minst 5/8-inches lavere enn den andre siden. I tillegg, ring din lokale energiselskaper før du fjerner jord. De vil sende en arbeidstaker ut for å markere hvor deres verktøy løpe og varsle deg om dybden av ledninger og rør.

Advarsel

Helling av betong er arbeidskrevende. Ordne for mange arbeidstakere, minst en av dem har erfaring i å helle betong. Lei konkrete verktøy fra en konstruksjon leie butikken før du begynner. Du trenger spader eller betong raker, en avrettingsmasse, en bull dupp og hånd trowels. Strøm påstøp og trowels redusere arbeidskraft. Bruk vernebriller, gummistøvler og hansker for å hindre våt betong fra å komme i kontakt med bar hud.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com