Hvordan få treet Sap Av en Couch

April 4

Hvordan få treet Sap Av en Couch


Tilbringe tid utendørs midt i naturen er ofte den skyldige av flekker brakt inne. Hvordan treet sap overføres fra utendørs til sofaen kan være et mysterium, men å fjerne klebrig stoff trenger ikke å være en mystisk oppgave. Du må bruke forsiktighet og aktualitet i å fjerne treet saft fra møbeltrekk for å sikre at det ikke ender opp andre steder. Når du isolerer flekken og behandle det med effektive rengjøringsprodukter som finnes i hjemmet, kan du få treet sap av sofaen og etterlater ingen klissete rester bak.

Bruksanvisning

1 Fyll en liten plastpose med isbiter. Legg posen av isen direkte på avleiringer fra trær flekker på sofaen. La den stå der i minst 30 minutter for å fryse saft.

2 Fjern isen bag fra sofaen og sett det til side i tilfelle du trenger å fryse saft igjen. Sett kjedelig siden av en tabell kniv under kanten av herdet treet sap. Løft forsiktig sap opp og trekk den bort fra møbeltrekk med fingrene. Gjenta dette for å fjerne så mye sevje fra trær som mulig.

3 Smooth glyserin på de resterende tre sap rester. La glyserin for å sitte på den klebrige saft i to minutter for å bidra til å bryte ned klissete. Blot glyserin av med en ren klut.

4 Dekk treet sap med talkum å absorbere fett fra glyserin. La pulveret på polstringen i 10 minutter før du pusser den av.

5 Hell 2 kopper kaldt vann i en bøtte. Legg en spiseskje oppvaskmiddel.

6 Fukt en ren klut med fortynnet vaskemiddel. Svamp de resterende tre sap flekken for å fukte den. Dekk flekken med en tørr klut og trykk ned for å absorbere vaskemiddel og fjerne flekken. Gjenta dette trinnet til treet sap resten er borte.

7 Blot sofaen møbeltrekk med en fuktig klut for å skylle vaskemiddel av. Aid tørkeprosessen ved å trykke på tørre fibre inn i sofaen møbeltrekk for å fjerne fuktighet. La overflaten lufttørke helt.

Hint

  • Innbytter renseri løsemiddel for vaskemiddel.
  • Bruk disse trinnene for å fjerne treet saft fra stoff, semsket skinn eller skinninteriør.
  • Unngå å skrubbe treet sap flekk som det er sannsynlig å smøre videre inn i møbeltrekk.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com