Hvordan bli kvitt edderkopp midd på Ivy

May 20

Hvordan bli kvitt edderkopp midd på Ivy


Spider midd er mikroskopiske insekter som er plantens tilsvarer en hunds blodsugende loppene. Disse skadedyr streik i de varme, tørre sommermånedene å suge saften fra planter. De formerer seg raskt og føre til omfattende skader på bladverket og stilkene av grønne planter som eføy.

Bruksanvisning

1 Inspiser eføy å diagnostisere problemet. Spider midd samles på undersiden av bladene, hvor de bygger kolonier og legger egg. Ivy som har en infisert av edderkopp midd er dekket med web-lignende formasjoner. Diagnostisering problemet på riktig måte vil sikre at du behandler den riktig hagen pest.

2 Spray din eføy med slange to ganger om dagen. Spider midd foretrekker tørre forhold, og ikke akklimatisere seg til fuktighet. Sprøyting eføy med vann vil drepe edderkopp midd og hindre dem fra å komme tilbake. Det vil også drepe eventuelle egg de har lagt.

3 Beskjær din eføy nøye. Se spesielt for koloniene bygget av edderkopp midd på undersiden av bladene. Cutting disse delene ut er den enkleste og mest direkte måten å bli kvitt midd.

4 Slipp predator insekter som marihøner og lacewing møll. Disse insektene sluke larve midd, for å forstyrre reproduksjonssyklusen og eliminere fremtidige generasjoner av edderkopp midd.

5 Spray din eføy med neem olje hvis ingenting annet fungerer. Neem olje er en naturlig olje som forstyrrer livet av midd, men ikke skader andre insekter, og er ikke giftig for andre dyr i området.

Hint

  • Bruk den samme prosessen for å eliminere bladlus fra hagen.
  • Sjekk alltid nye planter nøye for bladlus eller midd før du tar dem inn i hagen din.
  • Plantevernmidler er svært giftig, og er potensielt farlig for predator insekter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com