Hvordan endre en formell spisestue til en avslappet spise området

February 20

Hvordan endre en formell spisestue til en avslappet spise området


En formell spisestue kan være den minst brukte rom i huset. Bot for å samle familie og venner for en ferie fest, sannsynligvis sitter det tomt mye av tiden. Formelle spiserom ofte føler seg innestengt, noe som gjør dem avinviteres for uformelle familiens måltider. Men det trenger ikke være sånn. Med noen få endringer, vil familien liker å fange opp i en mer uformell setting.

Møbler

Bord og stoler, buffet og bur i blankpolerte tresorter som mahogni og kirsebær er populære i formelle spisesaler. Tabellen holder domstol i midten av rommet, mens de andre brikkene linje veggene, hyllene vektet ned med viser av porselen og krystall. Ofte kledd med lin eller blonder duker, tabellen er ikke det ideelle stedet for å tjene en familie middag som kan omfatte utslipp fra mat og drikke som flekken.

Bytte ut eksisterende møbler for mer uformelle stykker med enkle å rengjøre overflater og overflater som kan stå opp til daglig bruk er en vei å gå, men hvis budsjettet ikke vil strekke det langt, du har fortsatt muligheter.

Sett bort den formelle duken for en som går fra vaskemaskin til tørketrommel til bordet uten stryking. En i rødt sjekker gir rommet et land føler, mens en floral design skaper en shabby-chic eller engelsk cottage humør. Tone ned stolene 'formell vibe ved å endre ut setet gulvbelegg med enkle stoffer som tikkende striper eller ruter. Velg en farge som utfyller tabellen sengetøy. Sett bort den formelle porselen og krystall og vise mer uformelle elementer. Kurver, crocks og trekasser kan også fungere som lagringsplass. Opprette et bibliotek når du gjenbruke et bur eller Kina kabinett som en bokhylle gir varme til rommet.

Vegger og vinduer

Formell spisestue vegger er ofte malt i mørke fargetoner og kan ha arkitektoniske funksjoner som brystpanelet og kronen ferdig i mørke flekker. Fjerne panel og forming kan ikke være kostnadseffektivt, men malingen er. Velg farger som oppmuntrer til en uformell og innbydende stemning. Nyanser av hvitt tillate rommets andre elementer for å skille seg ut. Pastellfarger er avslappet, mens nøytrale farger som beige og grå komplement alle interiør stil. Forvise formelle vindu behandlinger i favør av floaty Sheers eller enkle romerske eller matchstick nyanser.

Lighting

Lysekroner er rekkefølgen av dagen i en formell spisestue og kan legge en eklektisk preg på mer uformell plass, men hvis blande stiler er ikke noe for deg, bør du vurdere alternativer. Bytt ut lysekrone til fordel for en mer uformell ligaen. En lampe med et metallhode som ser ut som den kom fra en fabrikk legger en industriell følelse, mens anheng lys fashioned fra MAS glassene gir rommet en primitiv vibe. Overhead belysning er ikke det eneste alternativet. Plassere gulvlamper i nærheten av tabellen lyser det og nærområdet, og bordlamper plassert på et anretningsbord skape lys fra omgivelsene.

Gulv

En formell spisestue er ofte forankret med orientalske tepper ikke bidrar til en uformell familie servering spot. Ofte ganske kostbart, bør denne typen rug bli profesjonelt rengjort, noe som gjør det til et dårlig valg i et uformelt område der mat og drikke kan bli sølt, kjæledyr er sannsynligvis velkommen og sko spore i skitt. Bytt den ut med en mer uformell, lettstelt område rug. Naturlige fibre som bomull og sisal gi plassen en laid-back stemning. Eller la gulvet nakne for en mer strømlinjeformet utseende.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com