Hjem rettsmidler for rengjøring Tile

March 17

Hjem rettsmidler for rengjøring Tile


Mange har fliser i sine bad og kjøkken. Selv om flisen kan se fint når det er nytt, kan mugg, såpe avskum og kjøkken søl har flis ser sotete. I stedet for å bruke sterke, og ofte dyre, kjemikalier på flisen, bruke noen hjemme rettsmidler. Ikke bare vil din flis ser ut som nye, men du vil også spare penger --- og miljøet --- ved å bruke ikke-giftige hjem produkter.

Bakepulver

Baking soda arbeider for å fjerne lukt, ren og handle en skrubb for daglig rengjøring. Dryss en fuktet svamp med natron. Skrubb natron i fliser og fugemasse. For vanskelige flekker, strø natron direkte på dem og la den sitte i noen minutter før skrubbing på flekker med svampen. Dette bidrar til å eliminere kjøkken flekker, såpe avskum og kalk på flisen. Skyll natron av med vann.

Eddik

For svært vanskelige flekker, bruker eddik. Sug en svamp i hvit eddik og tørk ned alt av flis. Eddik vil bryte ned fett, olje, gamle flekker, kalk, såpe avskum og mugg. Men det kan også bryte ned fugemasse mellom fliser, så vær forsiktig rundt fugemasse. Når du er ferdig, kan du strø bakepulver på toppen av eddik og tørk opp med en svamp. Skyll flisen ned med kaldt vann.

Sitronsaft

Sitronsaft er en ekstremt sterk syre og fungerer godt til å drepe bakterier og rengjøringsprodukter. Mange bad vil ha mold og mugg samle seg i hjørnene. Klem en halv sitron ned i hjørnet av flis (starter på toppen og la saften dryppe ned), og la den til å sette på mold / mugg i fem til ti minutter. Dryss natron ned hjørnet, på toppen av juice og skrubb det inn med en svamp. Skyll området av med kaldt vann.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com