Hvordan bygge en innendørs Stone Wall

May 13

Hvordan bygge en innendørs Stone Wall


Opprette en stein struktur, enten inne eller ute, brukes til å kreve å ansette en erfaren murer. Steinen var tung, krever forsterkede fundamenter og innramming før installasjon. I dag dyrkede steinprodukter er lette og vanskelige å skjelne fra den virkelige ting. Best av alt, de er enkle å installere og krever ingen endringer i bygningsstrukturen eller fundamentet. Prosjektet er lett nok for folk flest å takle, når de har sortert gjennom de mange produkter tilgjengelig.

Bruksanvisning

Dag 1

1 Påfør huset wrap til området steinen vil bli installert over, jobbe fra bunnen opp. Stift eller spiker huset wrap til veggen. Omleggsskjøter tre inches.

2 Installer metall lekte over huset wrap. Nail metall lekte direkte til studs, med spiker ca hver sjette inches i høyden. Å kutte lekte til størrelse, bruke platesaks. Overlapping leddene og gå minst seksten inches rundt utvendige hjørner. Bruk galvaniserte taktekking negler som vil trenge piggene minst 1 1/2 inches.

3 Bland nok mørtel for å dekke området med en ripe pels 1/2 tommers tykke, topp til bunn. Ved blanding, tilsett mørtelen mix til vannet gradvis til du får en konsistens som tannkrem.

4 Påfør mørtelen til metall lekte i et lag omtrent 1/2 tommers tykke. Dekke hele veggflaten som skal dekkes med stein. Bruk en ripe rake å legge horisontale furer i bunnen av pelsen. La scratch pelsen for å sette opp en full 24 timer.

dag 2

5 Fjern steinene fra tre bokser og legge dem ut på gulvet i nærheten av der den skal installeres. Ordne stein på gulvet, å oppnå en balansert blanding av farge og størrelse. Arbeid aldri ut av bare en boks med kultivert stein. Tre bokser på en gang er best.

6 Bland mørtelen som før til du får en tannkrem konsistens. Tint mørtel mix for noen fugemasse installasjoner før blanding.

7 Arbeid fra toppen og ned, installere hjørne stykker først. Noen steintyper har hjørner med vekslende sider, en lang og en kort. Sørg for å veksle disse slik at en langside følger en kortside som følger en langside. Fukt hver stein før du installerer den. Merk at hovedbok typen steiner installere fra bunnen opp.

8 Bruk 1/2 tommers av mørtel til baksiden av en stein, og trykk steinen på plass. Følg mønsteret lagt ut på gulvet så mye som mulig, men ikke vær redd for å variere fra det litt hvis du trenger å gjøre justeringer.

9 Gå over tidligere installerte stykker lett med en børste etter mørtelen begynner å sette opp, og fjern eventuelle mørtel drypp.

dag 3

10 Rydd opp noen mørtel som er igjen på ansiktene til steiner med en børste.

11 Mix fugemasse til en tannkrem som konsistens, og deretter legge små mengder vann for å gjøre det litt våtere og mer flytende. Fyll fuging pose med fugemasse.

12 Arbeid fra toppen og ned og fylle mellomrommene mellom steinene med fugemasse. Glatt leddene med en peke sparkel eller annet egnet sparkel i henhold til type stein du installerer.

13 Når mørtelen begynner å sette opp, verktøy leddene med en skjøtesparkel for å fullføre sitt utseende, eller la dem grovt for et mer rustikt utseende.

14 Brush stein for å fjerne eventuelle gjenværende mørtel eller fugemasse når mørtelen har satt opp.

Hint

  • For installasjoner der ingen fugemasse skal brukes, bør du vurdere å tone mørtelen i samme farge som steinen blir installert. Tørr blanding missfarging med mørtel mix før du legger til mørtel til vann.Når installere hovedbok typen steiner, holde kurs nivå. Bruk en krittstrek og et nivå som du har installert for å holde det hele ser bra og nivå. Arbeid fra bunnen opp i denne saken. Ikke justere vertikale mellomrom, rave them.Working fra toppen og ned bidrar til å holde steinene ren av dryppende mørtel, men for ledger typen stein, må du jobbe fra bunnen up.Apply en generøs mengde mørtel til baksiden av hvert stein og trykk den på plass. Du kan jiggle det litt som du trykker på. Rydd opp overflødig mørtel som presser ut med en margin trowel.Dampening steiner før installasjon holder steinene fra suge fuktigheten ut av mørtel. Dette er viktig på varme eller tørre dager eller når du ikke kommer til å legge fugemasse til steinene etter installasjon them.After om en time for å installere steiner, kan du bruke en slående verktøy for å arbeide overflødig mørtel ut av ledd og begynne å fylle den fuger med fugemasse. Pakk fuger med en trowel.Protect dine gulv med matter og tarps. Dette er en rotete jobb.
  • Bruk aldri en våt svamp eller børste til å rengjøre mørtel eller fugemasse fra steinene. Bruk alltid en tørr pensel. En våt svamp eller børste vil føre til at mørtelen å farge stein permanently.Always bruke verneutstyr. Solide hansker ved håndtering av metall lekte, vernebriller, støvmaske og hørselsvern når det trengs. En langermet skjorte og bukser er mer enn gode ideer, de beskytter dine armer og ben fra mørtel brannskader. Hjelm og vernesko beskytte deg mot droppet stones.Check med bygningen avdeling og få tillatelser før du begynner arbeidet. Din lokale bygningen avdeling er også en god kilde til informasjon om godkjente produkter og installasjonsmetoder.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com