Hvordan bli kvitt den lille hvite ormer i My Cherry Tree

May 3

Hvordan bli kvitt den lille hvite ormer i My Cherry Tree


Hvis du har funnet en liten hvit orm i et kirsebær, mest sannsynlig er det larver av den vestlige bananflue. Kvinnelige fluer lage hull i kirsebær og sette ett egg i hver enkelt. Den fortsetter larver deretter knaske på kirsebær, forårsaker skade på frukt. Hvis ikke høstes, når kirsebær slippe, larvene hule i bakken for vinteren, dukke opp igjen som fluer på våren og kompis. Hvis kirsebær kom fra treet, handle raskt for å bli kvitt dem før for mye skade er gjort. Også overvåke situasjonen tidlig neste vekstsesongen for å stoppe dem fra å sette inn egg i dine kirsebær i det hele tatt.

Bruksanvisning

1 Sett ut flere gule huske fly feller, tilgjengelig i hagesentrene og hvor skadedyr produkter selges. Legg dem i en solrik beliggenhet, ved siden av og opp i greiner på øyehøyde. Sett dem ut når dagtemperaturer nå 75 grader Fahrenheit. Det er da de vanligvis dukker opp fra bakken. Hvis du allerede vet at du har vestlige fruktfluer, går du videre til trinn 3.

2 Undersøke eventuelle fluer fanget. Vestlige kirsebær fruktfluer er svart med striper på vingene. Når den første vestlige kirsebær bananflue er fanget, har tenkt å bruke den første insektmiddel behandling i syv dager.

3 Påfør et insektmiddel til treet sju dager etter første fly er flekket eller fanget på fellen. Colorado Sate Universitetet anbefaler flere ulike insektmidler, inkludert spinosad, som det heter er det minst giftige for pattedyr. Spray insektmiddel ifølge produsentens retninger, bruke den over fruktene av kirsebærtre.

4 Gjenta programmer som instruert på etiketten eller ved din lokale fylke forlengelse kontor. Påfør spinosad, for eksempel hver syv dager med den siste søknaden én uke før innhøsting.

Hint

  • Legg et landskap stoff under kalesjen av treet for å fange droppet kirsebær. Kast droppet kirsebær bare i tilfelle det er larver inne i dem. I mellomtiden kan de ikke komme gjennom stoffet å hule under jorden.
  • La dine naboer med kirsebærtrær kjenner til problemet og oppfordre dem til å teste for vestlige frukt fluer og spray også.
  • Ring din lokale fylke forlengelse kontoret for å la dem vite at du fant den vestlige frukt fly larver i kirsebærtre. Dette kan hjelpe dem å overvåke situasjonen i samfunnet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com