Hva Grønnsaker vokser godt i et drivhus

May 3

Hva Grønnsaker vokser godt i et drivhus


Et drivhus er en struktur som er laget av glass eller plast på en stiv ramme, som brukes til å forlenge den vekstsesongen av planter. Drivhus er utformet slik at solen samtidig beskytte plantene mot ekstreme temperatursvingninger og mange skytespisende dyr og skadedyr. For folk som ønsker en utendørs hage, som starter planter i et drivhus er ideell for en tidlig høst.

leafy Greens

Noen av de vanligste grønnsaker dyrket i veksthus er grønne blader. Lettuces, sammen med spinat, Chard, kålen og kålrabi, vokser godt i et drivhus. Bladgrønnsaker kan dyrkes i et drivhus hele året, men de trives best i kjøligere vintertemperaturer på 60 til 65 grader Fahrenheit i løpet av dagen og 50-55 grader Fahrenheit om natten.

cruciferous grønnsaker

Grønnsaker i kål familien, inkludert brokkoli, blomkål, rosenkål, grønnkål og kål, vokser godt i et drivhus miljø. Disse høy avkastning grønnsaker er svært næringsrik og full av fiber. Plant i høst for innhøstingen i slutten av vinteren og tidlig på våren. Cruciferous grønnsaker trives best i kjøligere vintertemperaturer på 60 til 65 grader Fahrenheit i løpet av dagen og 50-55 grader Fahrenheit om natten.

Agurk og Summer Squash

Agurk og sommer squash er raskt voksende høy avkastning grønnsaker godt egnet til drivhus hagearbeid. Siden de vokser på vinstokker, kan de bli satset eller trellised for maksimal effekt ved å bruke minst mulig plass. Plant agurk og squash i løpet av våren for en velsmakende sommer avling. Disse grønnsakene trives best i varme temperaturer på 80 til 85 grader Fahrenheit i løpet av dagen og 65-75 grader Fahrenheit om natten.

Peppers

Nesten alle grønnsaker i pepper familien vokser godt i et drivhus miljø. Det finnes hundrevis av varianter å velge fra, alt fra søte paprika i en regnbue av farger å varianter så varmt at høsting krever hansker. Peppers er en raskt voksende sommer avling. Plant om våren når temperaturen er varm for beste avkastning.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com