Hvordan regrout Keramiske fliser bad

May 18

Grout er viktig å keramiske flislagt bad, da det ikke bare fyller hullene mellom flisene, men hindrer fuktighet fra siver inn flisene. Over tid kan fugemasse sprekke, smuldrete eller beiset repareres. Det er viktig å regrout skadede ledd ved første tegn på forringelse for å unngå mer omfattende skader på flisene. Den gode nyheten er at du kan regrout keramiske fliser på badet selv, uten å måtte ansette en profesjonell. Ved å bruke de riktige verktøyene og følge de riktige trinnene, kan du regrout flis og ha det som ser ut som nye igjen.

Bruksanvisning

1 Fjern eventuelle kraner, dusjhoder eller maskinvare som kan forstyrre erstatte fugemasse. Mange av disse vedleggene bare vri av, eller du må kanskje bruke en skrutrekker til å fjerne skruene som fester dem.

2 Rengjør eksisterende fugemasse før du gjør noe arbeid. En kommersiell fugemasse renere eller varmt såpevann vil gjøre utslaget. Skrubb fugemasse med en stiv børste og rengjøringsmiddel for å fjerne skitt og rusk. La fugemasse tørke helt før du fortsetter.

3 Fjern fugemasse vil du skal erstatte. Bruk en fugemasse sag for denne oppgaven. En fugemasse sag er et billig verktøy som kan kjøpes på de fleste hjem forbedring butikkene. Kjør fugemasse så opp og ned over leddene for å fjerne fugemasse. Fjerne minst 1/16 tomme av fugemasse for å sikre at den nye massen fester seg til flisene. Vær forsiktig så du ikke riper i keramiske med fugemasse så.

4 Bruk en slange vedlegg på en støvsuger for å fjerne løst rusk fra leddene. Det er viktig at ingen partikler er igjen i leddene eller den nye fuger kanskje ikke riktig innstilt.

5 Fukt leddene der den nye fuger vil bli installert. Bruk en fille og rent vann for å dempe leddene, ta vare på at det ikke er noen vanndammer.

6 Bland en gruppe med fugemasse i henhold til instruksjonene på pakken. La fugemasse hvile i 10 minutter før du bruker den til flisene. En lang håndteres kjøkken spatel og bøtte er gode å ha når blande fugemasse.

7 Grav ut en generøs mengde fugemasse på overflaten. Spre ut fuger over skjøtene med en fugemasse flyte. Hold flyte litt på skrå og spre fugemasse i en diagonal retning. Dette vil sikre at leddene er pakket helt.

8 Fukt fingeren med vann og glatte ut fuger på hvert ledd. Påfør mer fugemasse med fugemasse flyte til noen lav flekker du kanskje legge merke til mens jevne fugemasse med fingeren.

9 Kjør en nal over overflaten for å fjerne overflødig fugemasse fra fliser. Unngå å gå over ett område for mange ganger. Dette kan interferere med fugemasse innstillingen riktig.

10 Tørk opp eventuelle gjenværende fugemasse fra fliser med en fuktig svamp. La fugemasse tørke i henhold til produsentens instruksjoner. Når fugemassen er tørr, gå over området igjen med en ren, tørr klut for å fjerne eventuelle fugemasse dis igjen på flisen.

Hint

  • Ta et stykke sprukket fugemasse til et hjem forbedring butikken. De kan hjelpe deg matche fugemasse slik at den nye fuger er i samme farge som den eksisterende fugemasse.
  • Påfør en fugemasse sealer når den nye fugemasse er installert. Dette vil bidra til å beskytte fugemasse fra flekker og mugg.
  • Planer om ikke å bruke badekar eller dusj i minst tre dager hvis du var regrouting dette området. Det vil ta to dager for fugemasse for å kurere og en annen dag for fugemasse tørke.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com