Hvordan Revive vet Wilting?

March 2

Hvordan Revive vet Wilting?


Alle plantene er utsatt for Wilting. Uten forsvarlig omsorg, avskårne blomster og grøntområder kan wilt raskt og har en kort vase liv. Hengende bladene er et sikkert tegn på at hageplanter og potteplanter er visnet. Den vanligste årsaken til visner er mangel på vann, men overwatering kan også forårsake visner. Å ha planter i på feil sted, for eksempel skygge-elskende planter i et solrikt sted, er en annen vanlig årsak til visner. Visnet planter i slike situasjoner er ofte enkle å gjenopplive. Visse plantesykdommer, men kan også føre til visner.

Bruksanvisning

Avskårne blomster

1 Gjør friske, diagonale kutt på stilkene holdt under rennende, varmt vann.

2 Pakk visnet stammer i avisen for støtte og sted papir og stem i en vannfylt vase. Tillat stammer til å absorbere vann før de kan stå på egne.

3 Senk både blomst og stammen av alvorlig visnet snittblomster helt rett i et kar med vann i ca 30 minutter. Bruk varmt vann for roser. Bruk kaldt vann for iris, tulipaner, påskeliljer og lignende blomster.

Hage og Potteplanter

4 Stikk fingeren i jorda av visnet potte eller hageplanter. Hvis ikke jord holder seg til fingeren, er jorda tørr og planter trenger sannsynlig vann. Vann potteplanter sakte til vannet renner ut i bunnen av potten eller sette potten i et kar med vann slik at planten til å absorbere vann opp gjennom røttene. Vann hageplanter til jorda er fuktet til en dybde på minst 6 inches eller dybden av plantens røtter.

5 Tillat soggy jord tørke ut før vanning potte eller hageplanter. Om nødvendig, re-potteplanter i frisk jord. Sørge for at potten har et dreneringshull og minst en tomme av grus eller stein i bunnen av potten for å forbedre drenering. Hvis hagejord er for klissete, endre med grov sand og organisk materiale for å bedre drenering.

6 Flytt visnet lite lys stueplanter vekk fra vinduer eller sol-elskende planter inn mer lys. Transplant skygge-elskende hageplanter ut av solfylte steder eller bruk skygge klut og staver for å beskytte dem mot solen. Flytt sol-elskende planter ut av skyggen.

7 Mist stueplanter med vann og flytte til et kjølig sted vekk fra utkast.

8 Forleng tiden mellom feedings. For mye gjødsel kan føre visner.

9 Se for wilt som inkluderer gulnede blader og beveger seg sakte opp anlegget, som ofte innebærer en soppinfeksjon. Unn etter anvisningen på pakken med et soppmiddel som Spectrum Hage Sikker soppdreper.

10 Se etter tegn på skadedyr, inkludert egg, websøk og insekter. Unn planter etter anvisningen på pakken med et plantevernmiddel som Ortho Max Flower, frukt og grønnsaker Insect Killer.

Hint

  • Velg planter som er motstandsdyktige mot soppinfeksjoner å unngå wilt.
  • Før bruk av kjemikalier på vegetabilske planter, sørge for at de er trygge for bruk på edibles.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com