Lette Krav til Geraniums

May 23

Lette Krav til Geraniums


Geranier kan blomstre hele året når det følger med nok lys, vann og næring. De er noen ganger behandles som årlige blomster fordi de dø ut i løpet av de korte dager på vinteren når det ikke følger med nok sollys. Uavhengig av sesongen, kan du holde geranier sunn og produktiv ved å betale spesiell oppmerksomhet til deres lette krav.

Utendørs

Geranier krever full dag sollys, spesielt i vår- og sommermånedene når de er aktivt voksende og blomstrende. Plant geranier i en seng som mottar minst åtte timer med direkte sollys i løpet av våren, sommeren og høsten. Plantene gå semi-dvale i vinter og tåler så lite som seks timer med sollys i løpet av denne sesongen. Geranier bør kun overvintre utendørs i mildt klima som sjelden opplever vinteren fryser.

innendørs

Potte innendørs geranier fortsatt trenger mye sollys; ellers minker blomstring. I sommermånedene plassere geranier i en øst- eller sørvendt vindu som mottar seks til åtte timer med sollys. Mens geranier kan overleve på så lite som seks timer med lys, vil de ikke blomstre så vel som de som mottar mer sollys. Sterkt lys er viktig, så unngå vinduer som mottar diffust lys på grunn av solskjerminger eller de der direkte lys er blokkert av utendørs trær eller nærliggende bygninger.

Supplemental Lighitng

I områder med korte vinterdager, og gir nok sollys er vanskelig. Supplement minimal sollys med fluorescerende vokse lysene. Plasser en enkel eller dobbel lysrør lys 12 inches over toppen av geranium anlegget. Gi fire timer ekstra lys begynnelsen ved solnedgang. I lengre perioder med overskyet vær og begrenset sollys, gir hele dagen fluorescerende lys for 12 til 16 timer hver dag. Sett lysene på en tidtaker hvis mulig, da dette hindrer deg fra å glemme å slå av lysene på eller av.

lagrede Geraniums

Mens geranier kan overvintret i potter innendørs, kan de også bli rykket opp i sin semi-sovende tilstand. Ingen lys er nødvendig når du bruker denne metoden for overvintring. Lys i løpet av denne perioden kan tvinge geranier i aktiv vekst, noe som fører dem til å dø. Heng bareroot planter i et mørkt, kjølig kjeller. Plassere plantene i en åpen papirsekk under lagring for å sikre at de forblir i mørket.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com