Slik reparerer en Loose jernrekkverk

March 28

Slik reparerer en Loose jernrekkverk


Iron rekkverk er en klassisk måte å gi sikkerhet for verandaen trinn og kanter. Holde opp med vedlikehold på dem er den beste måten å forlenge levetiden på rekkverk. Når leddene begynner å flytte det er en nedoverbakke lysbilde til det punktet av "repareres". Å gjøre reparasjoner så snart du oppdager dem vil spare tid og penger i det lange løp. Et par enkle verktøy og litt sunn fornuft er alt du trenger for å holde rekkverk i orden.

Bruksanvisning

Stram Rekkverk Hardware

1 Stram maskinvaren på skinnebraketter. Den øverste rekkverk er vanligvis holdt til innlegget med små skruer eller bolter. Bruk tang og en skiftenøkkel eller skrutrekker til tett opp maskinvaren. Begynn i hver ende av rekkverket. Endene gi de fleste av styrken til rekkverket og stramme dem ofte løser hele problemet.

2 Sett på plass eventuelle bolter eller skruer med strippet tråder eller skadede hoder. Ta den gamle maskinvaren med deg enkelt finne riktig erstatning maskinvare.

3 Reparasjon skadet braketter med JB sveis eller lignende metall epoxy. Fjerne den del, om mulig, før reparasjonen. Bland de delene av epoxy i henhold til produsentens instruksjoner. Rengjør delene av løs rust, maling og støv med en stålbørste. Anvende epoksy til begge delene, tillater den anbefalte tid før fester delene til hverandre. Gi epoxy tilstrekkelig tid til å herde før reattaching.

4 Sett ødelagte deler. De fleste vanlige rekkverk er kommersielt produsert og reservedeler kan være tilgjengelig for spesialbestilling fra din lokale trelast. Ta den ødelagte delen med deg for enkel identifisering.

Stram Gulvbrak

5 Stram betongankrene monterings innlegget brakettene til gulvet. Bruk en skrutrekker eller skiftenøkkel til å stramme løsnede betongankere. Stram hånd for å unngå stripping.

6 Sett alvorlig strippet ankere med 1/4 tommers tapcon stil betongskruer. Innkjøps skruer litt lengre enn originalene, for å sørge for at de bite i betong.

7. Bruk et murverk å bore hullet til den aktuelle dybde 1/4-tommers dypere enn lengden av skruen. Bruk en 3/16-inch mur litt. Vikle et stykke maskeringstape rundt borkronen for å markere den nødvendige dybde (lengden av skruen pluss 1/4-tommers fra spissen av borkronen.

8 Kjør skruen godt inn i hullet. Bruk produsentens anbefalte skruen litt og sørg for å ikke stramme.

Stram Gulv Brak om Wood Floor

9 Stram skruer i tre veranda etasjer med en skrutrekker, snarere enn en drill, for å unngå stripping skruehullet videre.

10 Bryt en kamp pinne eller lite tre dowel av i hull som er alvorlig veltet ut før du bytter og stramme skruene. Dette kan bidra til å gi ekstra strekk i hullet og tillater skruen å stramme helt ned.

11 Bruk en litt lengre eller tykkere skrue for å erstatte de som er i alvorlig wallowed hull. Hvis rekkverk ikke stram etter å ha skiftet til skruene, må du kanskje fjerne og erstatte den skadede gulvet styret å gi rekkverket skikkelig støtte.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com