Hvordan redusere Mineral buildup i Fountains

April 16

Hvordan redusere Mineral buildup i Fountains


Fountains skape en følelse av ro og ro mens du legger til et attraktivt samlingspunkt i en hage. Dessverre, hardt vann flekker og mineral buildup døve fontenen utseende og kan være vanskelig å fjerne. Mange effektive kjemikalier kan bidra til å fjerne mineralforekomster, men de kan skade fontenen ferdig. Dette gjelder spesielt for fontener laget av marmor, onyx, travertin og kalkstein. Unngå problemer ved å lære hvordan du kan redusere mineralforekomster og når du skal rengjøre fontenen. Hold deg til din rengjøring planen og gå gjennom rutinen selv når fontenen fortsatt ser rent. Dette vil hindre at vann fra å nå et metningspunkt og innløsing av en stor mengde av mineraler og sedimenter i fontenen tilsynelatende over natten.

Bruksanvisning

1 Tøm fontene helt og vaske det en gang i måneden. En våt / tørr støvsuger vil hjelpe med denne oppgaven hvis fontenen ikke har en innebygd avløp. Vask fontenen flater med en skurebørste og varmt såpevann.

2 Demonter pumpen i henhold til produsentens anvisninger og suge delene i en løsning av 2 kopper hvit eddik for hver 1 liter vann. Bruk en tannbørste for å fjerne eventuelle gjenstridig smuss. Dette eddik løsningen kan også brukes på noen flekker på resten av fontenen at såpevannet ikke klarte å fjerne i løpet av fontenen rengjøring.

3 Fyll fontenen med destillert vann. Hvis kilden er stor nok til å gjøre destillert vann kostbare eller upraktiske, anvendelse vann oppsamlet i en avfukter eller samlet i en regn fat. Ufiltrert vann fra springen er det verste vannkilde du kan bruke til å fylle fontenen når du prøver å unngå avleiringer.

4 Kjør vannpumpe i fontenen kontinuerlig, bortsett fra når du rengjør det. Den kontinuerlige vannbevegelse reduserer mineral og sedimenter buildup og er lettere på pumpen enn daglig slå av og starte.

Hint

  • Det kan være gunstig å ha en in-line vann filter installert når du fyller store fontener.
  • Store utendørs fontener kan ofte vaskes sjeldnere og kan trenge å bli renset bare en eller to ganger hver sesong.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com