Hvordan Ordne innrammede bilder i en gruppe

April 21

Hvordan Ordne innrammede bilder i en gruppe


Arrangering innrammede bilder i en gruppe, også kalt skape en gallerivegg, er en flott måte å legge til personlighet og visuell interesse til ditt hjem. Et galleri vegg kan bestå av mange ulike typer kunst eller objekter, men det er noen viktige regler å huske på når du oppretter et galleri vegg. Hvis det gjøres feil, kan klyngen av kunst ser rotete, uorganisert og tilfeldig. Men ved å følge noen grunnleggende regler, er det enkelt å lage og ordne innrammede bilder i en gruppe som vil utfylle ethvert rom.

Bruksanvisning

1 Velg en innrammet bilde som sentrum eller anker bilde. Det trenger ikke å være det største bildet, men det er et godt alternativ, spesielt hvis du ønsker det største bildet for å være i sentrum av oppmerksomheten.

2 Lag en vertikal akse ved å plassere to flere bilder på veggen. Plasser en rett under anker bilde og en rett over.

3 Lag en horisontal akse ved å plassere ett bilde til høyre av ankeret bildet, og en til venstre. Vær sikker på at begge bildene på den horisontale aksen er hengt litt lavere på veggen enn ankeret bildet.

4 Fortsett å legge til bilder ved å utvide aksene vertikalt og horisontalt. Vær sikker på at hvert bilde du legger "trinn" ned gradvis. Med andre ord, bør hver ramme henges en liten smule lavere enn den forrige. Ingenting bør opprettholde en horisontal linje.

5 Trekk arrangementet så mye som din kunstsamling vil tillate, å være sikker på å opprettholde en skråning i den horisontale linjen i displayet.

Hint

  • Bare legge innrammede bilder til den vertikale aksen hvis du har nok kunsten å balansere det ved å legge til et bilde på både venstre og høyre side av rammene.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com