Hvordan Design en dyne

March 6

Hvordan Design en dyne


Dynetrekk omslutter dundyner. De kan også brukes som en beskytter for å holde de gjør rommene rene og fungere som et designelement på soverommet. Fordi butikk-kjøpte dynetrekk kan bli kostbar, lære å designe og lage din egen dynetrekk. Å lage din egen dyne dekselet er ikke vanskelig; det er to flate biter av stoff sydd sammen og festet i bunnen for å holde lokket lukket. Hvis du finner et dynetrekk du elsker og kostnaden av koordinerende ark er innenfor budsjettet, bruker sengetøyet som stoffet å gjøre dynetrekk.

Bruksanvisning

1 Mål dyne du har tenkt å dekke til å planlegge din dyne design. Hvis du planlegger å bruke to flate sengetøy som din stoff, kjøpe ark i samme størrelse som trøstet full størrelse, queen size eller king size.

2 Hvis du bruker stoff av bolten, det vil vanligvis ikke være stort nok til å dekke bredden på dyne. Sy en eller to panelene sammen for å lage en stor nok. Trim eventuelle reddet kanter. Tilsett 1 tomme til bredden av hvert panel for å tillate sømmen. Lengden på dekke vil være måling av lengde pluss 2 ½ tommers sømmonn. Hvis du velger å bruke sengetøy, går du til trinn 4.

3 Sy stoff paneler sammen ved hjelp av back-søm eller en fransk søm langs sømmen kanten for å sikre et ferdig utseende. Plasser stoffstykkene vrangen sammen og sy en søm langs den indre kanten. Bruk en ¼-tommers sømmonn. Når du er ferdig, stryke sømmen lukket. Pin sømmen lukket og sy det igjen med en ¼-tommers sømmonn. Jern toppen og bunnen av sømmen på nytt. Fortsett denne metoden til alle panelene er sydd stengt, og du har et ferdig stykke stor nok til å være en panel. Du må gjenta prosessen en gang til for å gjøre bakpanelet for dynetrekket.

4 Fest foran og bak paneler ved å plassere dem vrangen sammen og pin rundt sidekantene. Bruk samme sømmen fremgangsmåte som beskrevet i trinn 3 for å lukke sidene av dynen. Slik hem toppen av dyne, kaste en tomme av stoff til innsiden, jern flat, og brett over en annen en tomme av stoff og jern igjen. Sy langs toppen og bunnen av hem linje ved hjelp av en vanlig søm.

5 Følg produsentens instruksjoner om hvordan du installerer ditt valg av nedleggelse alternativ for bunnen av dynetrekk. Knapp er enkle å lage med symaskinen og lage en attraktiv og enkel måte å lukke dyne. Borrelås er lett å sy på også. Sy-på snaps er lettere å gjøre for hånd. Plasser en knapp eller knipse hver 8 inches langs sømmen på bunnen av dynen. Slå den ferdige dekselet innsiden ut, ta tak i kantene av dyne og snu dyne over dyne, som et putetrekk. Rist dyne for å sikre jevn dekning og snap eller knapp nederst lukket.

Hint

  • Hvis du velger å bruke sengetøy som stoffet, prøv kontrastfarger eller koordinerende mønster på hver side slik at du får en reversibel dekke.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com