Instruksjoner for bruk av Corning trakter

May 30

Instruksjoner for bruk av Corning trakter


Corning traktere, men ikke ofte brukt for dag-til-dag kaffe brygging, som automatisk drypp maskin og fransk presse har overgått den i popularitet, kan være svært nyttig for friluftsliv eller tider når du ikke har tilgang til andre typer maskiner. Men er det noen spesielle regler som du må følge når du bruker en Corning trakter for å få de beste smaker kaffen mulig, uten den bitre, overdrevet smak ofte assosiert med kaffe tilberedt i en kaffetrakter.

Bruksanvisning

1 Grind ønsket mengde kaffebønner grovt i en jeksel. Ikke male bønner for fint til å unngå brygget bitter kaffe.

2 til den ønskede mengde kaldt vann til bunnen av Corning trakteren.

3 Sett kaffetrakter kammeret og slange på plass på toppen av kaffetrakter. Tilsett 2 ss. av nykvernet kaffe per seks oz.of kaldt vann til toppen kammer i trakteren.

4 Plasser trakteren på toppen av ovnen over høy varme. Tillat trakteren for å varme til vannet i den nederste begynner å koke.

5 La vannet koke i 90 sekunder. Fjern trakteren fra varmen og la den hvile i to minutter.

6 Hell kaffe i kopper eller en ren beholder. Serveres umiddelbart.

Hint

  • La aldri vann i trakteren til å koke i mer enn tre minutter. La kaffen koke for lenge er det som forårsaker at kaffen smaker bittert når forberedt i en kaffetrakter.
  • For best resultat, bruk minst en høy kvalitet kaffekvern i stedet for et blad jeksel. Blade kverner tendens til å male kaffe ujevnt og litt for fint når følge produsentens instruksjoner for en kaffetrakter. Alternativt, jobber en håndkvern spesielt godt for sliping brente kaffebønner grovt.
  • Hvis du bruker en eldre modell Corning trakter, beskytte hånden din fra å bli brent når du fjerner trakteren fra ovnen.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com