Slik feilsøker en Drain i en Whirlpool Duet

June 1

Slik feilsøker en Drain i en Whirlpool Duet


Holde på toppen av tøyet kan være vanskelig i de beste tider, spesielt hvis du har en stor familie eller små barn. Hvis du har problemer med belastning på Whirlpool Duet vaskemaskin bør du følge noen feilsøkingstrinn før du ringer for reparasjoner. Denne tilnærmingen kan spare deg for tid og penger ved å hindre unødige reparasjons samtaler. Denne oppgaven vil ta omtrent 20 minutter.

Bruksanvisning

1 Undersøk avløpsslangen på baksiden av vaskemaskinen. Pass på at den er fri for knekk eller vridninger, og ligger så nær bakken som mulig. Hvis avløpsslangen er over 4 fot over bakken vann kan renne ikke riktig. Vurder å plassere din Whirlpool Duet under tørketrommelen.

2 Bekreft avløpsslangen er tett koblet til tørke og avløp. En løs dreneringsslange forbindelse årsaken vann lekker ut av vaskemaskinen. Vaskemaskin dreneringsslanger kan strammes ved å vri plast bolt på tilkoblings hoder klokken.

3 Sjekk den nærmeste vasken for blokkeringer Hvis Whirlpool Duet avløp inn i rørsystemet. Hvis avløpet er blokkert vann vil ikke være i stand til å avslutte skikkelig vaskemaskinen og kan potensielt føre til en flom. Ta kontakt med en rørlegger hvis du ikke kan fjerne blokkeringen selv.

4 Ta avløpsslangen fra baksiden av tørketrommelen ved å skru plastboltene i hver ende. Hold slangen over en vask og helle vann gjennom røret. Hvis vannet ikke skal renne ut av røret kan det være en blokkering hindrer vann i å renne vaskemaskinen.

5 Kontakt Whirlpool hvis problemene vedvarer. Du kan ha rett til gratis tjeneste hvis Duet vaskemaskinen er innenfor garantiperioden. Ring Whirlpool på 800-253-1301 i USA eller 800-807-6777 i Canada.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com