My Lawn-Boy Mower Lekkasjer Gas

April 2

En Lawn-Boy gressklipper drivstoffsystem må være lufttett for drivstoff å strømme kontinuerlig fra tanken til forgasseren. Hvis dette seglet blir brutt, resultatet, oftest, er en gasslekkasje. Hvis en drivstofflekkasje oppstår på Lawn-Boy klipperen, stopper klipperen umiddelbart, som en lekkasje drastisk øker risikoen for brann.

Fuel Cap

Tanklokket strammer mot drivstofftanken, og skaper en lufttett forsegling. En gummiskiven på innsiden av lokket gjør dette segl mulig. Hvis denne gummiskiven blir borte under en mellomlanding, kan tanken og lokket starte drivstoff lekker. Vibrasjonen fra motoren kan også gradvis bryte ned lokket effektivitet for å opprettholde lufttett, noe som også vil føre til at klipperen begynner å lekke gass. Hvis hetten ser sprukket eller ødelagt på noen måte, må den skiftes.

Broken drivstoffslangen

To drivstoffslanger levere drivstoff fra tanken til forgasseren. Disse drivstoffslanger er laget av plast, som kan brytes ned over tid. Som brensel fukter slanger og tørker gjentatte ganger, vil dette til slutt nedbrytes plast til det punkt at det blir meget sprø. Dersom drivstoffslangene blir for sprø, de kan sprekke eller bli punktert, forårsaker drivstoff å lekke ut av systemet. Drivstoffslanger må byttes minst annenhver sesong.

Koble Points

Som drivstoffslanger løpe fra tanken til forgasseren, koble de på to forskjellige punkter. Disse forbindelsespunkter må også ha en lufttett forsegling for gassen å strømme og ikke lekke ut av systemet. Nedbrytningen av drivstoffslangene kan også føre disse pakninger for å brekke eller løsne, lekker gass fra motoren. Når du skifter drivstoffslanger, bruke en presse væske for å hjelpe låse forseglingen tett mot plastslange. Ta alltid og installere slangene med fingrene og ikke et redskap som kan skade plasten.

Rundt Forgasser

Når drivstoffet når forgasseren, må den bli målt, blandet og deretter sendt ut til forbrenningskammeret. Inntaks passasjer hvor drivstoffet kommer inn kan også bli tette eller degradere, slik at drivstoff til å sikkerhetskopiere i systemet og lekke ut. Problemer som disse kan forårsake en lekkasje hvor som helst i drivstoffsystemet. For å løse disse typer lekkasjer, må du fjerne forgasseren og helt demontere og rengjøre den.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com