Hjemmelaget Green Fra Old Windows

March 31

Hjemmelaget Green Fra Old Windows


Bygge et drivhus ut av resirkulert materiale som gamle vinduer er et givende prosjekt. Å ha et drivhus gir gartnere mer ressurser i voksende planter. Finne vinduer for dette prosjektet kan være så enkelt som å sjekke garasjen eller kjelleren eller en rask tur til en resirkulert byggemateriale stikkontakt. Selv om mange stiler av drivhusene finnes, en grunnleggende boks design med to vinduer tar en eller to dager til å bygge for alle hendig med grunnleggende elektroverktøy. Sett drivhus i en solrik beliggenhet og høste gevinsten av å starte planter fra frø.

Bruksanvisning

1 Fjern løs maling og caulk fra gamle vinduer med en maling skrape.

2 Plasser en perle av caulk der glasset møter tre, og glatt den inn i det rommet med en hansker finger for å danne en tett forsegling mellom glass og tre. Bruk en engangsbruk eller lukkbar tube caulk. Følg pakken instruksjoner for å åpne røret og dispensere caulk.

3. Mål lengden og bredden av vinduene og skrive tallene ned.

4 Skjær fire seksjoner av 2-av-4s til samme lengde som vindusbredden for å danne hjørne avstivende. Skjær to finerstykker 2 fot bred ved måling av vindusbredde for å danne sidene. Skjær ett stykke kryssfiner 2 fot bred ved måling av vinduslengden for ryggen.

5 Maling og prime 2-av-4s, kryssfiner og vinduer med utendørs maling.

6. Bor fire hull på tvers av hver ende av ett vindu. To av hullene bør plasseres to inches inn fra hver lengdekant, og de andre to har bør være jevnt fordelt mellom de to første hullene.

7. Plasser en 2-av-fire under hver ende av vinduet med to-tommers dimensjon direkte under de borede hull og installere skruer i hvert hull ved hjelp av effektdriver. Dette vil være foran i drivhus.

8. Bor fire hull over hver ende av det største stykke preparert kryssfiner med den samme avstanden som brukes på vinduet. Dette stykket vil skape baksiden av drivhuset.

9 Place en 2-av-fire under hver ende av kryssfiner med 2-tommers dimensjon direkte under de borede hull og bore skruer i hvert hull.

10 Bor hull i de to gjenværende kryssfinerstykker på endene som samsvarer med bredden på vinduet. Gjør posisjonen til hullene en halv tomme høyere eller lavere enn hullene ble boret på for- og bakstk. Fest sidene av drivhus med skruer ved hjelp av en effektdriver.

11. Monter hengsler på den ene lengde av de gjenværende vinduet ved å plassere dem i midten av hver halvdel av vinduet. Bore hull og sette inn skruer for å feste hengslene til vinduet og på baksiden av drivhus for å lage taket.

Hint

  • Velg to vinduer trimmet i tre som er samme størrelse.
  • Legg en låsen eller tie ned for å hindre vind skade hvis drivhuset er i et åpent område.
  • Åpne lokket av drivhuset på solfylte varme dager for å hindre at planter fra overoppheting.
  • Forkultiver og mindre planter i drivhuset, som vil være så høye som vinduet er bred.
  • Følg alle sikkerhetsanbefalinger for riktig bruk av elektroverktøy.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com