Installasjonen av en Flush Valve

April 2

Installasjonen av en Flush Valve


Når du trykker på håndtaket på toalettet, flere ting skje. Håndtaket festes til klaffen ved hjelp av en kjede. Ved å trykke ned håndtaket trekker opp på klaffen, og vannet i tanken strømmer ned i toalettskålen via bunnventilen. Vekten av vannet tvinger vannet i skålen gjennom fellen og ned i avløpet. Hvis bunnventilen svikter, vil toalettet ikke renne vann fra tanken i bollen på riktig strømningshastighet. Dette vil forhindre skikkelig spyling av toalettet.

Bruksanvisning

1 Slå av kaldtvannsventil plassert på kaldtvannsledning mellom gulv og bunnen av toalettet tanken.

2 Løft lokket på toppen av toalettet tank. Sop vannet ut av tanken med en gammel håndkle.

3 Løsne mutteren som fester kaldtvannsventilen til bunnen av tanken med en rørtang, og deretter koble vannlinjen fra tanken. Noe vann vil sannsynligvis lekke ut. Ha et håndkle hendig slik at du kan sop opp vannet.

4 Fjern boltene som fester toalettet tank til toalettskålen med en skiftenøkkel og en skrutrekker. Løft toalett tank opp og plassere den på sin side på en gammel håndkle. Ha en andre person hjelpe deg å løfte tanken om nødvendig.

5 Trekk vannlinjen på toppen av bunnventilen, og trekk gummi flapper av bunnen av bunnventilen.

6 Skru av spud mutteren som ligger på bunnen av tanken med en spud skiftenøkkel, og deretter fjerne den gamle bunnventilen. Spyleventilen er den lange hvite røret med gummi flapper knyttet til den. Ventilen er plassert på innsiden av toalettet tank, og spud mutteren er plassert på utsiden av toalettet tank. Legg merke til hvordan spyleventilen er plassert i toalettet tank. Det er viktig at man plasserer den nye ventilen på samme måte.

7 Skyv kjegle skiven på enden av den nye spyleventil med den avfasede enden av skiven som vender mot enden av tailpiece. Plasser ventilen i toalettet tanken og fest den på plass med spud mutter.

8 Fest flapper til flush ventilen og sikre vannslangen til toppen av spyleventilen.

9 Plasser toalettet tanken tilbake på toalettskålen og fest de to sammen med skiftenøkkel og skrutrekker.

10 Koble til vannlinjen, og deretter slå på kaldt vann ventil.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com