Sammenligning av dundyner

March 10

Sammenligning av dundyner


Dundyner er plysj tepper fylt med dun fjær fra ender og gjess. Disse fjærene er ideelle for tepper som de er svært lette og kan holde på varmen mens frastøter fuktighet. Hvis du er interessert i å kjøpe en dundyne, må du vite hvordan du sammenligne ulike dyner for å sikre at du velger den beste for din prisklasse og krav.

Fyll Strøm

Begrepet bæreevne blir brukt for å beskrive kvaliteten og klynge tetthet av ned fjær. Tallene knyttet til dette begrepet beskriver hvor mange kvadrat inches 1 oz. dun fjær tar opp. I utgangspunktet, jo høyere bæreevne tall, jo mer isolasjon talsmannen gir. Når man sammenligner dundyner, se etter en bæreevne som spenner 525-700 som disse dyner gi deg tykke ned klynger for optimal isolasjon og komfort. En dyne med en bæreevne på 700 eller høyere kan være best for de som bor i iskalde områder av landet som disse gir den høyeste grad av isolasjon.

bafler

Begrepet bafler representerer den indre konstruksjonen av Trøsteren. Inne i dyne små boksene er sydd i å holde ned fjær fra samler seg i et enkelt område av teppet. Når man sammenligner dundyner sikre at du kjøper en med boks baffel konstruksjon. Dundyner uten uforståelig tendens til å ha kule områder, som er områder av dyne der nede er ikke til stede.

Down Feathers

Når man sammenligner dundyner, legg merke til den faktiske fjær som finnes i dynen. Vær sikker på at dyne du kjøper bruker faktiske gåsedun fjær for å sikre optimal komfort og varmeisolering. Hvis du ikke er på et budsjett og ønsker den mest luksuriøse dundyner, søke etter ærfugl dundyner, som er betydelig mykere enn gåsedun; Men på grunn av denne mykhet ærfugl dundyner er mye dyrere enn deres gåsedun kolleger.

Talsmannen Thread Count

Trøst tråden teller er kanskje en av de viktigste funksjonene for å sammenligne når du kjøper en dundyne. Tråden teller representerer antall tråder som brukes til å lage talsmannen. Kjøp en dyne med en skikkelig tråden telle, ikke bare for komfort, men også for å sikre de ned fjær forbli i dynen. Lavere thread count dyner tendens til å lekke fjær samt gi dynen en flat utseende. Se etter en dundyne med en tråd telle mellom 260 og 380. Plumeria Bay stater i artikkelen "Down talsmannen Kjøpe Guide" en dyne med en tråd telle høyere enn 400 kan lekke fjær og vil veie betydelig mer enn de med litt lavere tråden teller.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com