Hvordan fjerner jeg muggsoppsporer i kjelleren du?

March 9

Hvordan fjerner jeg muggsoppsporer i kjelleren du?


Mold sprer seg via sporer utgitt i luften. Sporene reiser over hele området før de lander på en overflate som har de ideelle vekstforhold. Sporene vil da strømmen av overflaten, vokse og spre seg til andre områder fortsetter den tilsynelatende endeløs syklus. Kjellere er vanligvis den vanligste området for å finne formen og dens sporer blomstrende. Heldigvis finnes det en rekke tiltak du kan ta for å redusere mengden av muggsoppsporer i kjelleren.

Bruksanvisning

1 Bruk et par vernebriller uten luftehull, gummihansker og en N-95 respirator når du fjerner mold.

2 Fjern alle synlige overflaten mold fra kjelleren. Bland en del blekemiddel med fire deler varmt vann. Fukt en skrubb pensel i blandingen og skrubbe alt mugg som du ser. Tillat området tørke.

3 Tørk kjelleren. Mold og dens sporer trives i fuktige, fuktige områder. Fjerne fuktighet vil bidra til å redusere mengden av muggsoppsporer i kjelleren. Åpne noen dører og vinduer i kjelleren. Plasser fans i kjelleren for å hjelpe tørke den ut og gi bedre luftsirkulasjon.

4 Sett flere UV-lamper i kjelleren og tillate dem å kjøre i 24 timer. Lyset fra UV-lamper vil oversvømme kjelleren og drepe både mugg og sine sporer. Bruk UV-lamper bare når du vil være hjemme. Leaving dem på uten tilsyn kan utgjøre en sikkerhetsrisiko.

5 Bruk en avfukter for å fjerne fuktighet fra kjelleren luft. Muggsoppsporer kan ikke leve uten fuktighet. Kjøre en avfukter vil sterkt redusere mengden av sporer i kjelleren luft.

6 Kjør en høyeffektiv luftfilter i kjelleren. Den høyeffektive luftfilter vil ikke eliminere alle muggsoppsporer, men det vil bidra til å redusere antallet muggsoppsporer.

Hint

  • Bland aldri blekemiddel med ammoniakk eller produkter som inneholder ammoniakk. De resulterende gasser er giftige.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com