Vannplanter ferskvann akvarier

February 24

Vannplanter ferskvann akvarier


Du kan øke attraktiviteten til akvariet ditt og redusere vedlikeholdsbehov ved hjelp av ekte planter i stedet for kunstige seg. Virkelige planter konkurrere med alger for næringsstoffer, å redusere mengden av alger som må fjernes. Vannplanter også øke mengden av oksygen i vannet, noe som gir et sunt miljø for fisken.

Sword Planter

Sword plantene er blant de enkleste plantene for begynnelsen akvarium amatører til å vokse. Dette anlegget har fått navnet sitt fra sin store sverdformede blader, og de store bladene mener anlegget er i stand til å gjøre det meste av alt tilgjengelig lys. Det betyr også sverdet planten kan vokse under lysforhold som vil være utilstrekkelig for mange andre planter. Sword plantene også vokse ganske fort, noe som gjør dem til det perfekte valget for å skjule filterrørene, luftslange, filtre og andre stygge akvarium elementer.

Java Ferns

Java Bregner er tett og raskt voksende planter med en dyp mørk grønn farge. Intersper noen Java bregner med lysere planter som sverdplanter og bananplanter vil gi akvariet en utmerket fargekontrast. Java Bregner er lett å vokse, og de er ganske produktive når de kommer i gang. Det kan klamre seg til drivved og til og med steiner, slik at du ikke nødvendigvis trenger å plante røttene for å få bregne å vokse. Java bregner er også allment tilgjengelig og relativt billig.

Banana Plant

Det mest påfallende trekk ved bananplanten er dens unikt formet rotsystem. Banan formet Rotsystemet gir en umiddelbar samtale forrett når folk ser på tanken. Dette anlegget er også et godt valg for nybegynnere, siden det har en tendens til å være ganske hardfør og krever lite i veien for spesiell omsorg. Banan anlegget kommer ofte delvis ut av grus, men det vil ikke påvirke helsen eller hardførhet av anlegget.

Anacharis

Den anacharis er en høy voksende plante med en dyp grønn farge. Som sådan, er det et utmerket bakgrunn anlegget, og det ser veldig bra blandet med andre, lettere planter. Plasser en rekke anacharis langs bakveggen av akvariet, med en rekke små sverd eller banan planter foran dem. Dette gir en dramatisk virkning og skaper naturlige gjemmesteder for fisk.

Java Moss

Javamose er en av de raskest voksende av alle akvarium planter, noe som gjør det til et utmerket bunndekke for akvarier. En liten mengde Java mose vil raskt vokse til den truer med å ta over tanken, så trimme den tilbake når det blir en god start. Java mose er et utmerket valg for tanker med en alge problem, siden Java mose konkurrerer effektivt med alger for sin næring.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com