Informasjon om Kommersielle ståldører

March 20

Informasjon om Kommersielle ståldører


For mye bruk og sikkerhet, er ståldører oftest brukt for å beskytte ytre åpninger i næringsbygg. Populær for sin styrke og tilpasningsevne, de er også et klokt valg for kostnadseffektive, lite vedlikehold.

fordeler

Et av de sterkeste alternativene for å sikre det ytre inngangen til en bygning er det kommersielle ståldøren. Motstandsdyktig mot ekstrem varme og kulde, regn og fuktighet, ståldører vil ikke forringes når de utsettes for vær og vind, og de tilbyr større isolasjon og lavere vedlikeholds enn standard tre dører.

Konstruksjon

Kommersielle ståldører er konstruert med en standard kjerne av polystyren eller polyuretan kombinert med en harpikskomponent for styrke, og dekket med en stålfolie. Døren kan tilpasses i henhold til bygningstype som det vil bli gjort. For eksempel, hvis en dør må tåle varme, som i en brann, vil bli brukt en kjerne av mineralfiber. Dette vil gjøre det mulig å tåle høye temperaturer og flammer for å gi den en brannklassifisering av 20 minutter til ca tre timer, ifølge Republic Door. For politistasjoner, skuddsikre dører er tilgjengelige i Galvannealed stål og testet i henhold til UL752 - standard for bullet bestandig materiale - i åtte nivåer av beskyttelse.

Sikkerhet / Ventilasjon

Vanligvis er en vanlig stål dør flush på begge sider, med ingen åpninger for vinduer. I noen tilfeller, for eksempel i trappeoppganger eller tungt reiste områder, er et lite vindu lagt for sikkerhet, for å hindre den plutselige åpningen av døren. Lamellene er også tilgjengelig hvor ventilasjonen er nødvendig, i henhold til informasjon fra WiseGEEK.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com