Bugs på Pepper Plants

March 19

Bugs på Pepper Plants


Varme-sesongen pepper avlinger har sterke farger i hjemmet hagen og en smakfull mat avling, men står i fare for angrep av en rekke feil. Riktig behandling og vedlikehold er de første trinnene i å unngå skadedyr fordi livskraftige planter er mer i stand til bekjempelse av insekter og rehabilitering av angrep. Grow paprika i varme temperaturer, med seks til ti timer daglig sol og godt drenert jord.

Maisengmott

Europeiske mais boremaskiner (Ostrinia nubilalis) kan føre til ekstrem skade på paprika ved å ødelegge inntil halvparten av avlingen. Fersk klekket larver tunnel inn paprika og fôr på frukten. Legge egg under løv og overvintring i deler av pepper anlegget samt rusk rundt den, tre generasjoner av boremaskiner, som forfaller til møll kan skape kaos på plantene dine. Den fysiske skader forårsaket av deres kjedelig er alvorlig og etterlater avlinger uegnet som mat. Larvene måler ca 1 tomme med krem ​​/ hvite kropper og et mørkt hode. For kontroll av disse feilene i ekstreme tilfeller, gjelder en insektmiddel med den aktive ingrediensen acephate eller permethrin hver 10. dag, råder Virginia Cooperative Extension.

pepper Weevil

Pepper biller (Anthonomus eugenii) er bugs som hjemsøke pepper planter og forårsake omfattende skader. Larvebiller vise hvitaktige kropper med brune hoder og en samlet kroppslengde på ca 1/4 tomme. Larvene lever av interiør pepper frukt vev, noe som resulterer i tidlig frukt drop, ifølge University of California IPM Online. Voksen pepper biller er mørke, små biller som måler ca 1/8 tommer i lengde. De modne, voksne snutebiller spiser både frukt og spirende bladene av pepper anlegget. For å kontrollere en alvorlig bug problem, gjelder den organiske botaniske insektmiddel pyrethrin. For kjemisk kontroll, ansette et plantevernmiddel med den aktive ingrediensen carbaryl eller esfenvalerate.

bladlus

Bladlus er små insekter som kan hjemsøke pepper planter. Måling etter 1/8 tommer i lengde, bladlus er "suger bugs" som lever av plantevevet væske, eller saft. Med myke kropper i gult, nyanser av grønt, rosa eller svart, fysiske skader bladlus lage så de spiser er ikke svært problematisk. Men som bladlus mate, de skiller ut en klissete, sukkerholdig stoff som kalles honningdugg. Honeydew tiltrekker og fremmer veksten av soppinfeksjon sotete mold, som kan dekke de fleste av anlegget og forårsake misdannelser. Tenk utgivelsen av naturlige fiender som marihøner, som jakter og dreper bladlus uten ytterligere skade din pepper planter. Kjøp disse fiender i hagen forsyne butikkene, fra kataloger eller på nettet. For svært problematisk angrep med et innbyggertall på over 10 bladlus på hvert blad, bruke et insektmiddel med den aktive ingrediensen oxydemeton-etyl, azadirachtin eller acephate, ifølge University of Connecticut IPM.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com