Gjør det selv Betong Lawn Kanter

February 25

Gjør det selv Betong Lawn Kanter


Betong plen kanter installerer en konkret barriere mellom plenen og en annen overflate. Plassere en kant beskytter ikke bare plenen din, men det kan legge til skjønnhet en godt vedlikeholdt plen. Ved hjelp av en konkret demping maskin, kan du raskt og enkelt legge et formet kant enten på plenen selv eller på noen betongoverflate som grenser til plen. Dekorer kanter når du har lagt den på plass for ekstra appell og å bedre passer akkurat din plen eller hjemme.

kanter Choices

Velg en kanter som utfyller plenen og plantene i hagen din. Velge en kanter for å legge til appell på plenen er en av de beste grunnene til å gjøre det selv. Det første trinnet er å velge blant de tre grunnleggende kanter typer, klipperens kant, dempe eller vinkel kanten. Installer en klipperens kant hvis nedtoningen skal brukes primært som en assist til plen vedlikehold. En gressklipper kanten har en liten hylle på fortauskant innvendig, slik at du enkelt klippe langs fortauskanten. Neste er enkel betong fortauskant. Dette kanter er en grunnleggende rektangulær én linje fortauskanten strekker hele kanten av plenen. Plasser en klipperens kant eller fortauskanten hvis du ønsker funksjonell, men i stor grad undecorated kanter. For en mer dekorativ kanter tredje valg, en vinkel kant, er best. Den vinklede kant sitter med toppen på skrå slik at den ene side av kanter er mindre enn den andre, og når den plasseres ser ut til å stige ut av plenen overflate. Stempel vinkel kanter har forskjellige mønstre, slik at kanting ligner murstein eller naturlig stein, eller en hvilken som helst annen gjentagende mønster.

kanter Process

Lå kanter ved hjelp av en dempe pressmaskin for raske resultater. Den ekstrudering maskin kan leies fra et hjem forbedring butikken eller leie av utstyr butikk. Bruke maskinen ved å stille maskinen på det punktet der du ønsker å starte din kanter. Plasser kanter mold som tilsvarer din kanter designtype, og deretter fylle beholderen på maskinen med 0-nedgangen betong. Trykk på avtrekkeren for ekstrudering maskin og dra det langs kanten av plenen hvor du ønsker å plassere fortauskant. Du må fylle beholderen mens du går, men maskinen vil ekstrudere en linje med perfekt formet kanter akkurat der du ønsker det. 0-nedgangen betong står på egne, klar til å bli ferdig med en sparkel. Bare gå over sidene og toppen av betongen med en sparkel formet til å gå med kanter mold. Med hjelp fra en venn til å fylle beholderen mens du flytter maskinen, kan du fullføre kanter installasjonen enda raskere.

kanter design

Design kanter for å legge til utseendet på plenen. Alle kanter kan være farget, og legger konkrete skjær kanter når det har blitt lagt. Farging fortauskanten vil ikke føre til en konsekvent fargetone av farge skjønt, fargen har en tendens til å variere i dybde og lysstyrke over lengden på kanter, i stor grad avhengig av hvordan fargen legger på betongen etter å ha blitt brukt.

Påfør et mønster til kanting å virkelig gi den et personlig preg. Prosessen er sånn av stempling noen konkrete overflaten, men på grunn av den lille størrelsen på kanter, er mønsteret vanligvis rullet på med en maling-roller lignende stempel. Plukk et mønster som forbedrer utseendet på fortauskanten. Selv om du kan endre utseendet på fortauskanten å ligne mange typer steiner eller murstein ved å kombinere stein mønster med betong fargetone, og et mønster kan faktisk brukes.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com