Hvordan finne en foretrukket kontraktør

February 26

Hvordan finne en foretrukket kontraktør


Hver gang en forbruker ser ut til å finne en foretrukket entreprenør, han vanligvis kontakter noen han kjenner og stoler på. Men dette kan være vanskelig hvis han ikke vet noen å spørre. Derfor er det mange mennesker slår til Internett for å få hjelp. Elektroniske kataloger er en vanlig måte å finne en foretrukket entreprenør, men å velge det beste en kan fortsatt være unnvikende. Heldigvis er det noen nettsteder dedikert til å hjelpe forbrukerne ved å gi førstehånds erfaring historier med klientdata.

Bruksanvisning

1 Sjekk energieffektivitet programmer for å finne en foretrukket leverandør. For eksempel har San Francisco Energy se programmet en liste over foretrukne leverandører. Disse entreprenørene har blitt evaluert for grønn effektivitet og møte faglige kriterier standardene satt av programmet for å bli inkludert på deres hjemmeside. Dette nettstedet kan bidra til et hus oppdatere sine hjem for energieffektivitet med oppvarming og kjøling. Besøk statens beskyttelse av miljøet nettsted eller en grønn virksomhet katalog for å finne en foretrukket leverandør.

2 Forskning alternativer på internettsider som listen over foretrukne kontraktører som har blitt evaluert av en tredjeparts selskap. For eksempel, Owens Corning Taktekking hjemmeside og ServiceMagic.com tilbudet bakgrunn-screenet foretrukne entreprenører for en rekke tjenester. For eksempel kan du finne en foretrukket VVS entreprenør eller taktekker. Disse nettstedene er laget for å gi forbrukerne trygghet og spare tid på å finne kvalitet lisensiert entreprenører.

3 Finn et foretrukket entreprenør online fra kunder lagt ut på nettet med sin kontaktinformasjon. Angieslist.com er et godt eksempel fordi dette området gir innsikt i kundeopplevelsen. Videre svarene gir deg en mulighet til å nå ut til å stille flere spørsmål ved å klikke på en knapp for å kontakte dem. Dette gjør at den potensielle kunden til å vurdere sin egen foretrukne entreprenør med førstehånds tilbakemeldinger.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com