Hvilke Plant Sykdommer Årsak Small White & Black Dots på Leaves?

April 3

Hvilke Plant Sykdommer Årsak Small White & Black Dots på Leaves?


Når små svarte eller hvite prikker begynne å vises på bladene av plantene dine, kan plantene dine være som viser de første tegn på anlegget disease.the planter kan bli påvirket av en av flere plantesykdommer som kan begynne å ødelegge anlegget og fortsette å gjøre skade for en lang tid hvis den ikke behandles. Det første skrittet for å kvitte planter av disse sykdommene er å identifisere problemet. Svarte og hvite flekker er symptomer på mange plantesykdommer som er vanlig forekommende.

Bakteriell Leaf Spot

Hvis du legger merke til svarte flekker som begynner å spre seg og til slutt føre til bladene faller av trærne i plenen, kan du stå overfor et problem med bakteriell blad spot sykdom, ifølge Planet Natural nettstedet.

Cherry, lodd, aprikos, fersken og mandeltrær tendens til å være den mest berørt av bakteriell blad spot. Pepper planter, tomater og kål er også utsatt.

Bladene først vise tegn på infeksjon ved å utvikle svart eller mørk brune flekker som sprer på bladene. Flekkene er vanligvis omgitt av en gul ring. Infeksjonen er vanligvis funnet i de varmere månedene av året og i miljøer med høy fuktighet eller fuktighet.

Vind, regn og til og med sprinkleranlegg kan overføre bakterier fra jord eller andre infiserte planter som bakteriene blir blåst eller sprutet på bladene. Hold løv eller frukt raket opp for å hjelpe holde jorda under treet ren, noe som vil bidra til å kontrollere bakterier. Kobber basert fungicider vil bidra til å kontrollere spredningen av denne uhelbredelig plantesykdommer eller forhindre det helt. Spray plantene grundig i begynnelsen av vekstsesongen for best resultat.

pulveraktig mugg

Små hvite flekker på bladene er en tidlig signere en sopp som danner som et pulveraktig mugg. Denne sykdommen, passende kalt pulveraktig mugg, ofte påvirker roser, syriner, frukttrær, fioler og begonia, ifølge Cornell University Plant Disease Diagnostic Clinic. Noen planter kan dø av denne sykdommen hvis venstre ubehandlet, mens andre kan overleve, selv om de kunne miste løvverk og har dårlig vekst.

Den lille hvite til grå flekker tjene som første advarsel av en sykdom som snart vil spre seg og dekke bladene av planten i et pulveraktig hvitt støv. Det sopp vil etter hvert råtne den levende materiale inne i bladene og føre til at anlegget skal begynne å dø.

Ødelegge alle berørte bladene og sprøyting resten av anlegget med soppdreper utformet for å drepe meldogg vil ta seg av problemet i de fleste tilfeller. Soppen har evne til å overleve vinteren, slik at fjernelse selv ved slutten av vekstsesongen er nødvendig.

Rose svart flekk

Roser vokser i fuktige eller regnfulle områdene er utsatt for en vanlig plante sykdom som kalles rose svart flekk. Denne sopp sykdom er vanlig og kan være en alvorlig trussel mot anlegget hvis den forblir ubehandlet. Anlegget vil først vise små svarte prikker på bladene av planten og deretter hele anlegget vil etter hvert nedgangen over og bladene vil dø og falle av, ifølge GardenGuides.com. Anlegget vil til slutt dø helt hvis ubehandlet.

Ødelegge planter med alvorlig infeksjon og rydde opp løv rundt anlegget kan bidra til å forhindre at sykdommen sprer seg til andre planter. Det er også soppdrepende midler som er tilgjengelige som kan brukes til behandling av infiserte plants.Treatment anvendelse av disse anti-fungal spray kan også effektivt hindre sykdommen før det skjer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com