Slik unngår du at Worms i svømmebasseng

March 28

Slik unngår du at Worms i svømmebasseng


Svømmebassenger krever mye vedlikehold for å holde dem begge ser bra og trygt for svømming. Insekter og andre skapninger er ofte tiltrukket av stående vann, spesielt hvis vannet ikke er riktig klorerte. Hvis du oppdager et stort antall ormer rundt eller i bassenget, må du handle umiddelbart for å hindre at problemet blir verre. Det er også parasittiske ormer som er vanskelig å se hva som forårsaker sykdom. Forebygge alle ormen varianter fra infesting ditt basseng krever bare noen grunnleggende vedlikehold.

Bruksanvisning

1 Hold alle jord eller planter minst 20 meters avstand fra svømmebassenget. Worms normalt lever i skitt, og hardt regn kan trekke dem ut av bakken. Som de prøver å komme seg ut av regn, kan de ende opp i bassenget ved et uhell hvis skitt og planter er for nær bassengvannet.

2 Bruk en pool dekke når bassenget ikke er i bruk for å hindre ormer og andre organismer fra å infiltrere bassengvannet når ingen betaler oppmerksomhet.

3 Opprettholde bassengets klornivået i samsvar med basseng instruksjoner for å hjelpe drepe av parasittiske ormer som spres sykdommen. Klor dreper mikroorganismer effektivt, men det tar tid for den å ha en effekt. Men parasittiske ormer er mer sannsynlig å overleve lenger i klorert vann enn de er i en skikkelig vedlikeholdt basseng.

4 Hold alle som er syke ut av bassenget, spesielt barn med fordøyelsesproblemer. Parasittiske ormer kan spre seg fra fecal kontakt med bassengvannet, og forebygge alle med magesmerter eller andre fordøyelsesforstyrrelser fra svømming kan gå en lang vei mot å hindre ormer sprer seg fra en person til en annen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com