Farger for en Ferdige Garage

February 15

Farger for en Ferdige Garage


En ferdig garasje er et arealet bonanza. Når du er ferdig med rommet kan du gjøre den om til noe du ønsker, å skape et rom som er unikt for din familie. Fargene du innføre i den ferdige garasjen er et spørsmål om personlig smak, avhengig av design utseende du sikter til.

varme farger

Varme farger er spennende, stimulerende og energisk. Varme nyanser er de du kan forvente å se i en solnedgang: varianter av rødt, oransje og gult. De bringer liv og vitalitet inn i et rom. En studie av farge psykologi tyder på at dette er de nyanser forbundet med intense følelser, alt fra latter til sinne. Psykologer har funnet ut at babyer mase mer når de er surround av en lys nyanse av gult og at folk spiser mer i et rom fylt med rødt. Hvis du oppretter en morsom, aktiv plass, vil varme farger fungere godt.

Cool Shades

Cool nyanser er som de du ville se på et fjell vista: blått, grønt og syriner. De er beroligende, rolige farger, mest nært forbundet med naturen. Nyanser av blått, grønt og lilla er brukt på sykehus, legekontorer og venterom, nettopp fordi de skape følelser av ro. Fargen blå har vist seg å hjelpe til med konsentrasjon, mens lilla stimulerer den del av hjernen som håndterer problemløsning. Hvis du sikter til en rolig plass for hvile og avslapning, kjølige nyanser er de beste valgene.

Moderne fargekombinasjoner

Kanskje mer enn noen annen design element, farge påvirker dekorere ordningen av rommet. Sammenkobling bestemte farger med hverandre setter tonen for resten av innredningen. For eksempel, hvis du designer en moderne plass vurdere å bruke en komplementær fargevalg. Komplementære farger er de som finnes rett overfor hverandre på fargehjulet og holder seg til det gamle ordtaket "motsetninger tiltrekker hverandre." Fordi de ikke har noe til felles, komplementære farger er dristig og dramatisk. Plomme og sennep gul er komplementære, som er baby blå og laks. Blått og oransje er overfor hverandre på fargehjulet, som er rødt og grønt. Noen av disse kombinasjonene er sikker på å gjøre nye rom pop.

Tradisjonelle fargekombinasjoner

For en mer tradisjonell fargevalg, velger analoge eller monokrome nyanser. Analoge farger skaper instant harmoni i et rom når paret sammen fordi de deler en felles base skygge. For eksempel, både grønn og orange er analoge til gult, fordi hver av de tidligere fargene er en blanding av gule pluss en annen primærfarge. Oppnå en monokromatisk fargevalg ved lagdeling i forskjellige nyanser av samme farge. For eksempel kan du male veggene beige, taket lys brunfarge og legge sjokolade brune møbler for en monokromatisk utseende.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com