Hvordan bruke Vanlig klor i svømmebasseng

May 4

Hvordan bruke Vanlig klor i svømmebasseng


Før du legger blekemiddel eller andre kjemikalier til ditt basseng, må du kjøpe et basseng testing kit fra din lokale bassenget forsyning eller hjemme forbedring butikken for å få en nøyaktig analyse av bassengvann. Du bør bare bruke blekemiddel som en kortsiktig løsning for å holde klor nivåer optimalisert. Klor i vanlig kommersiell blekemiddel er ikke så stabil som klor faktisk formulert for svømmebassenger og har en tendens til å fordampe raskere.

Bruksanvisning

1 Rengjør basseng med basseng vakuumsystem. Følg instruksjonene som fulgte med filtreringssystem for å koble vakuum til filterpumpen. Komme inn i bassenget med vakuum og sakte støvsuge vegger og gulv av bassenget for å suge opp noen alger eller rusk.

2 Bruk en pool testing kit for å vurdere klor nivåer i vannet. Ta en prøve av vannet ved hjelp av prøverør som følger med settet. Legg den aktuelle testløsning i henhold til instruksjonene som følger med settet. Sammenligne fargen på vann til den medfølgende fargehjulet for å bestemme klornivået i bassenget. Den ideelle området er 2 til 4 deler per million (ppm).

3 Beregn hvor mye blekemiddel du trenger basert på målingene fra test kit. En halv liter blekemiddel vil heve en 20000-gallon basseng med om lag 1 ppm.

4 Bland blekemiddel med vann fra bassenget. Sett blekemiddel og vann i en bøtte og rør sammen.

5 Dump små mengder av utvannet blekemiddel i ulike områder av bassenget før bøtta er tom. La filterpumpen for å sirkulere blekemiddel gjennom vannet i omtrent fire timer før du bruker bassenget.

Hint

  • Nettstedet Pool Calculator anbefaler bruk av blekemiddel uten tilsetningsstoffer, vanligvis merket uparfymert eller original duft.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com