Hvordan kjøpe en brukt madrass

April 16

Splitter nye madrasser kan være dyrt, og å finne den rette for din komfort og stil kan kreve mye forskning, som pris, kvalitet, merkenavn og garantiinformasjon. Kjøpe en brukt madrass, derimot, kan være rimelig løsning, men du må gjøre lekser. Les videre for å finne ut hvordan du kjøper en brukt madrass før du håndhilser og forsegle avtalen.

Bruksanvisning

1 Søk etter en brukt madrass på eBay, Craigslist eller i din lokale rubrikkannonser. Mange selger bra, kvalitet og rimelige brukte madrasser som knapt har vært brukt. Din sikreste innsats, derimot, er å kjøpe fra din lokale brukte møbler butikk eller fra noen du kjenner og stoler på.

2 Vær forsiktig når du kjøper en brukt eller ombygd, madrass. Noen stater har lover som beskytter forbrukerne mot madrasser som inneholder helsefarer som kanskje ikke er synlig for det menneskelige øyet. Spør mange spørsmål før du foretar kjøpet, og hvis du kjøper fra en brukt møbelforretning, sørg for at det er anerkjente og at det har vært noen klager innlevert mot det for å selge madrasser som ikke oppfyller regelverksstandarder.

3 Se etter spesielle koder knyttet til brukt eller ombygd madrasser som noen stater krever. En tag kan identifisere hvilke materialer som ble brukt til å fylle madrassen, og den andre kan tyde på at madrassen ble grundig rengjort og renset.

4 Bestem at madrassen ikke vil lett ta fyr. Vær sikker på at det oppfyller føderale forskrifter om brennbarhet.

5 Legg deg ned på madrassen før levere over pengene dine. Hvis det er rent og av god kvalitet, men er sagging, for hardt eller mykt eller har løse fjærer, vil du ikke være i stand til å sove komfortabelt. Gi det opp og holde utkikk.

6 Dekk brukt madrass i plast eller en madrass deksel for å beskytte deg mot eventuelle skjulte skitt eller parasitter som kan lure madrassen. Bruk et pulver og en støvsuger for å kvitte seg med skjulte feil.

7 Ha madrassen rengjøres med en profesjonell før du bosette seg i for første natts søvn.

Hint

  • Mange donere kvalitet madrasser til sparsommelighet butikker som er i perfekt stand og selger for svært lave priser.
  • Kjøpe en brukt madrass som er bygd for å vare, og som ikke er revet eller falle fra hverandre.
  • Ikke alle stater krever spesielle koder bli knyttet til sine madrasser så sørg for å stille mange spørsmål om hvordan det ble ombygd eller behandlet.
  • Se etter merkbar lukt, flekker og små bugs. Det er best å slå den ene ned og holde utkikk etter en madrass som er ren og luktfri.
  • Unngå å kjøpe eller ta som en gave en brukt barneseng madrass for barnet ditt.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com