Hvordan fikse solpaneler

April 18

Hvordan fikse solpaneler


Solcellepaneler er enten laget av krystallinsk silikon eller amorf silikon formes til små tynne lag. De vanligste og eldre paneler er krystallinsk silikon som er tatt opp i små skiver, smeltet sammen og lagt i et rutenett og dekket med glass. Hagl, fallende grener, aldring paneler eller steiner kan skade et solcellepanel. Hvis cellene i solcellepanelet er fortsatt mitterende strøm, er det mindre kostbart å reparere panelet enn erstatte den.

Bruksanvisning

1 Kontroller panelene og lokalisere problemene. Det kan være en enkel reparasjon eller noe mer omfattende. Ved å identifisere problemet, kan du samle de materialene du trenger og starte arbeidet umiddelbart.

2 Se nøye på glasset. Hvis det er kantsprekker, å bruke glass tape over sprekkene ved å trykke båndet på toppen av den sprukne området forsiktig, grundig dekker de sprakk områdene. Hvis det er store skader glasset vil måtte skiftes ut.

3 Ta på arbeidshansker og fjerne alle stykkene fra panelet rammen. Sørg for å få bitene er innebygd i rammen side. Gjør dette forsiktig og prøv å ikke berøre platene under glasset. Undersøk plater og sørge for at de er intakt.

4 Legg en tynn perle av glass sement rundt den indre del av fjellet. Spør en venn til å hjelpe deg med å løfte det nye panelet. Forsiktig plassere den inne i fjellet, og skyv den lett, men bestemt, på plass.

5 Lås glasset på plass via låsene på panelene. Hvis de er swing-over låsene, sørg for at de er vinkelrett på siden som de er festet for best hold.

6 Bruk solcellepanel renere og mikrofiberklut og rengjør den nye stykke glass før du fullføre prosjektet. Dette vil sikre at du maksimere lys som kommer inn i ditt hjem.

Hint

  • Hold et solcellepanel reparasjonssett hendig og sørg for å holde platene rene ved rutinemessig feiing av overflatene og bruke den spesielle solar glass renere.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com