Innendørs Cyclamen Plant Care

May 26

Innendørs Cyclamen Plant Care


Cyclamen er et vinter-blomstring flerårig plante som vokser fra en knoll. Den har grå-grønn, spettet blader og butterfly-liknende blomster som blomstrer innendørs når spesifikke kulturelle krav er oppfylt.

Temperatur

Nøkkelen til langlivede Cyclamen blomstrer innendørs er kjølige temperaturer. Ifølge University of Missouri Extension, natt temperaturer på 50 grader Fahrenheit er ideelle, men 60 grader Fahrenheit er tilstrekkelig. Dagtemperaturer bør ikke overstige 70 grader Fahrenheit.

Lighting

Gi cyclamen med lyse, indirekte lys. En østlig eller sørlige vinduet er ideell.

vanning

Hold cyclamen jord våt, men ikke soggy. Iowa State University Extension anbefaler å skylle med varmt vann når jordoverflaten har tørket. De fraråder også vanning corm direkte, som det er utsatt for råte.

Reblooming

Komme Cyclamen å re-blomsten er vanskelig, men ikke umulig. Når blomstringen stopper på våren, etter hvert holde tilbake vann som løvverk gult. Når bladene er død, er anlegget sovende. Slutt å vanne og sette Cyclamen på et kjølig, dim sted i ca åtte uker. I midten av sommeren, plassere Cyclamen på et kjølig, godt opplyst sted. Gjenoppta vanning og gjødsle med en godt balansert gjødsel. Anlegget skal knopp opp innen midten av vinteren.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com