Kostnad for linoleumsgulv

May 26

Linoleum er en type som vanligvis brukes gulv. Først brukt på midten av 1800-tallet, linoleum består av linolje, tre harpiks, malt kork støv, tremel og pigmenter. Fordi den består av naturlige, organiske materialer, er linoleum et miljøvennlig produkt, ifølge findanyfloor.com.

Linoleum Versus Vinyl

Det er lett å forveksle linoleum med vinylbelegg. Selv om vinyl er vanligvis rimeligere enn linoleum, ikke vinyl ikke består av fornybare ressurser, men heller petrokjemi. Vinyl heller ikke har den holdbarhet som linoleum gjør, i henhold til Sierra Club nettside.

Produktdesign

Linoleum kommer i en regnbue av farger og design, som kan påvirke prisen. Linoleum som har flere farger og flere komplekse konstruksjoner vil koste mer, ifølge armstrongfloors.com.

Installasjon

Kostnaden for installasjon vil variere avhengig av hvem som gjør installasjonen og størrelsen og formen på rommet. Større rom vil åpenbart koste mer, så vil oddly formet rom. Fordi linoleum kan være vanskelig å installere, bør du bruke en profesjonell installatør, ifølge homefurnish.com.

Varighet

De fleste linoleumsgulv vil vare 40 til 50 år, noe som gjør dem perfekt for høyt trafikkerte områder, som kjøkken, og verdt prisen. Linoleum er lett å vedlikeholde og er vanntett.

Kostnad per kvadratfot

Tatt i betraktning de ovennevnte faktorene, vil linoleum generelt kjøre fra $ 4 til $ 7 en firkantet fot. Installasjon kan koste en ekstra $ 1 til $ 2 et kvadrat.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com