Hva er Clean Air-knappen for på en Frigidaire Air Conditioner?

May 8

Hva er Clean Air-knappen for på en Frigidaire Air Conditioner?


Noen Frigidaire klimaanlegg har en knapp, ikke ofte sett på andre air condition enheter, kalt "Clean Air" -knappen. Formålet med "Clean Air" -knappen er akkurat hva det høres ut som, for å gi ren luft. Etter at enheten er installert, kan det hende du har spørsmål om hvor du finner denne knappen på enheten, hvordan du bruker det og hva det gjør.

Funksjon

Noen Frigidaire AC modeller - ikke alle - kommer med en intern elektronisk luftrenser. Når "Clean Air" er aktivert, trekker renser forurensninger, så som pollen, fra luften. Det renser bokstavelig luften.

Plassering på Unit

Den "Clean Air" knappen er plassert på frontpanelet på noen Frigidaire vindu enhet modeller nærheten av "Mode" -knappen. Vanligvis "Clean Air" -knappen er i et nedre hjørne eller i en seksjon ut til siden og ut av veien for de andre store betjeningsknapper.

Plassering på fjernkontrollen

Mens Frigidaire fjernkontroll ofte har alle betjeningsknapper for klimaanlegget, det er ikke en "Clean Air" knappen på fjernkontrollen. For å aktivere den rene luften funksjonen, må du trykke på knappen på selve AC-enhet.

aktivisering

Trykk på "Clean Air" -knappen for å aktivere luftrensefunksjon. Lampen over "Clean Air" knappen lyser for å vise at syklusen er aktiv. Når du ønsker å avbryte funksjonen, trykk på "Clean Air" igjen. Med kansellering, snur "Clean Air" indikatorlampen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com