Hvordan sikre svømmehaller

March 10

Hvordan sikre svømmehaller


Den amerikanske Consumer Product and Safety Commission sier den beste måten å sikre et svømmebasseng er å legge lag av beskyttelse. Fordi et svømmebasseng er et så attraktivt fare for barn, særlig de under 5 år, er det viktig at så mange sikkerhetsfunksjoner som mulig være på plass rundt og i bassenget. For eksempel, hvis bassenget har en avløpssluk gammel, flat-stil, erstatte den med et kuppelformet renne dekning som er mindre sannsynlighet for å forårsake et vakuum dersom noen kommer i kontakt med den.

Bruksanvisning

1 Hold svømmebasseng sikkerhetsutstyr på plass til enhver tid. Dette inkluderer US Coast Guard-godkjent flyteutstyr og en lang stang med en krok på enden. Fjern alle leker fra bassengområdet når bassenget ikke er i bruk slik at de ikke friste barn til å gå i bassenget.

2 Sett opp et svømmebasseng gjerde. I de fleste kommuner er det loven. CPSC anbefaler at gjerdet være minst 4 fot høy. Noen byer og tettsteder krever gjerder så høyt som 6 fot. Sett gjerdet slik at oppreist innleggene er for smale for et barn å få hodet gjennom. Sett vertikale tverrforbindelser på pool side av gjerdet. Velg et gjerde type som ikke tillater barn å få en finger, hånd- eller toe-hold i gjerdemateriale å klatre på.

3 Oppreist en selvlåsende, selvlukkende svømmebasseng gate i svømmebassenget gjerdet. Sett låsemekanismen høy nok til at et barn ikke kan nå den. Hvis porten ikke er veldig høy, satt låsen på bassengets side. Hold avstand mellom gate og dets støtte innlegg begrense nok til at et barn ikke kan nå gjennom.

4 Fest en pool alarm til gjerdet. Dette er spesielt viktig hvis en av portene til bassenget er en dør fra huset. Angi alarmen høyt nok til at barn ikke kan slå den av. Kjøp en alarm som lyder innen 7 sekunder av døråpningen og det høres i minst 30 sekunder på 85 desibel. Bassenget alarm kan ha en deaktivering bryter som voksne kan bruke når de passerer gjennom døren. Dersom svømmebassenget er innendørsbasseng, bør alarmen være på utsiden av døren.

5. Bruk et svømmebasseng cover på svømmebassenget når den ikke er i bruk. Bassenger med fossefall og andre vannelementer kan være vanskelig å gjerde, og et overbygg er en alternativ form for svømmebassenget sikkerhet. Installer svømmebasseng cover, slik at det er stramt nok til å holde barna ut av vannet hvis de får på omslaget.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com