Har et badekar eller dusj Trenger en felle i Rørlegger?

March 10

Har et badekar eller dusj Trenger en felle i Rørlegger?


P-feller, den buede delen av røret kan du se under vasker i huset ditt, utfører en viktig funksjon for alle sanitære installasjoner i en bygning. Dusj og badekar avløpsrør må innlemme en P-felle; ellers helse og sikkerhet for noen i bygningen vil bli truet av kloakk gasser kommer inn i bygningen.

kloakk Gasser

Kloakk gasser ikke bare lukter dårlig, spesielt hvis de invadere ditt hjem, men de kan også skade helsen til alle som inhalerer dem i en lengre periode. På toppen av helserisikoen forbundet med innånding kloakk gasser, kan gassene også inneholde metan, en gass som vil forbrenne når de utsettes for åpen flamme. Kloakk gasser i et hjem setter alle i hjemmet i fare.

Beskyttelse

En P-felle gir beskyttelse mot kloakk gasser som kommer inn i huset ditt. De kloakk gasser ville reise opp drainpipes fra kloakken, og til slutt gå ut karet eller dusj renne hvis ingen enhet var i veien. En P-felle vil stoppe kloakk gasser fra å komme lenger opp i avløpet linjen. På grunn av den buede formet av et P-felle, vil felle ideelt sett være full av vann til enhver tid. De kloakk gasser vil stige til fellen, men vil ikke reise gjennom vannet.

Vent Rør

Ventilasjonsrørene i hjemmet spill like viktig rolle i å holde kloakk gasser ut som P-feller. De kloakk gasser som ikke kan unnslippe gjennom P-fellen vil i stedet gå opp avtrekksrøret, som kommer ut av husets tak. For boliger som har en septiktank, vil dette lufte forhindre en opphoping av gasser i septiktank, som også vil sette beboerne i huset i fare for en eksplosjon.

Trap Failure

En P-felle vil mislykkes i sin funksjon av blokkerer kloakk gasser fra å komme opp gjennom et badekar eller dusj renne hvis fellen ikke bli full av vann. Lekkasjer i fellen eller tilkoblinger på hver side av P-fellen kan tømme nok vann fra fellen at den ikke lenger effektivt blokkerer kloakk gasser. Hvis ingen bruker badekar eller dusj ofte nok, vil vannet etter hvert fordampe ut av fellen. Hvor raskt vannet fordamper vil avhenge av fuktighet i ditt område.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com