Hva Senker verdien av et hus?

May 31Om markedet er ned eller opp, du alltid vil ditt hjem for å sette pris på i verdi. Flere faktorer kan føre til hjemlandet for å miste verdi. Dette kan koste deg hvis du bestemmer deg for å selge boligen. Noen faktorer er utenfor din kontroll, men med noen grunnleggende tips og litt arbeid, kan du bidra til å øke verdien av ditt hjem, og legge mer penger i lommeboken.

Lokasjon

En faktor som du ikke har kontroll over er plasseringen av ditt hjem. Du kan holde hjemmet i perfekt stand, og verdien kan ikke stige fordi du bor i en høy kriminalitet området. Selv om du ikke bor i en dårlig del av byen, kan slike faktorer som den lokale skolen eller hvor nær du leve til et sykehus påvirke din hjemme verdi.

utdaterte Styles

Hvis du har stiler og inventar i hjemmet som var populære på 1980-tallet, så må du oppdatere ditt hjem. Gamle linoleumsgulv eller popcorn tak vil være en avkjøring for kjøpere. Hvis du har lyse farger, så du trenger å male over dem. Lyse, prangende farger er ikke attraktive funksjoner for de fleste boligkjøpere. Male over dem med en nøytral farge.

Vedlikehold

Et område som du har mye kontroll over er vedlikehold av ditt hjem. Et hjem som er bak på vedlikehold vil være en stor avkjøring. Kjøpere vil tro at hjemmet ditt behov arbeide og vil tilby lave bud, hvis de tilbyr en i det hele tatt. Fiks vask som lekker, eller sparkel over sprekker i veggen. Hvis oppkjørselen har sprekker, sette tjære over dem. Uansett hvordan du kan forbedre estetisk appell av ditt hjem vil etterlate et bedre inntrykk med kjøpere.

Landskap

Det kan være smertefullt å skyve en gressklipper i varmen av sommeren, men landskapet er en faktor som du må ta for å øke hjem verdi. Klippe plenen, trekke ugress, og sette ned noen friske mulch. Kjøpere se hagen din før de noen gang inn i ditt hjem. Landskapet, derfor påvirker deres førsteinntrykk av huset ditt.

Rot

Pass på at du ikke har noen rot i ditt hjem når kjøperne kommer til å se. Clutter gjør et dårlig inntrykk og gjør kjøpere tror du ikke ta vare på hjemmet ditt. Ta deg tid til å rengjøre, og sørge for at alle elementene er på sin plass. Mens du arbeider, må du sørge for at møblene har en ryddig ordning. Et attraktivt interiør skaper et positivt inntrykk i kjøpernes tankene, muligens øke prisen de vil betale for ditt hjem.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com