Hvor å Feilfri Honeycomb Blinds

April 11

Når dekorere et hjem, vi naturligvis ta hensyn til produktets farge, estetisk appell, og til og med funksjonalitet. Men hvor ofte gjør vi anser potensielle rengjøring vanskeligheter før vi kjøpe disse husholdningsartikler? For mange dette er nesten aldri tatt i betraktning. Honeycomb persienner, for eksempel, kan være særlig problematisk. Men forhåpentligvis etter å ha lest denne artikkelen, vil du være i stand til å gjenopprette honeycomb persienner til sin opprinnelige, butikk-kjøpte, prakt.

Bruksanvisning

Rengjøring av persienner

1 Fjern persienner. I motsetning til andre blinde som bare kan dusted, honeycomb persienner må tas ned for å bli renset.

2 Gjør rengjøringsmiddel. Fyll badekaret med et par inches av kjølig eller varm vann og tilsett litt oppvaskmiddel eller vaskemiddel. Hvis du har hvite eller svært lys-farget blinds, kan du legge en liten mengde av blekemiddel. Men ikke bruk blekemiddel hvis du har mørke persienner; selv farge-safe blekemiddel kan forandre farger litt.

3 Rengjør persienner med såpevann. Hvis blindene er lett støvete, kan rett og slett dyppe dem i løsningen være tilstrekkelig. Men hvis blinds er ganske skitten, kan du bruke en myk børste for å rydde dem. De fleste stritter pensler vil gjøre jobben.

4 Skyll persienner. Etter at blinds er rene, må du tappe rengjøringsmiddel og fylle opp karet med rent vann. Dette trinnet kan måtte gjentas flere ganger, avhengig av mengde og type av såpe som ble brukt.

5 Tørk persienner. En enkel måte å tørke disse typer persienner er ved å la dem lufttørke utendørs på en klessnor. Hvis du ikke har en klessnor, kan du bare drapere dem over dusjforheng stang og la dem dryppe tørr.

6 Heng persienner. Når persiennene er tørre, er renseprosessen er fullført. Alt som er igjen er å returnere blinds til sine opprinnelige posisjoner og nyte sin prakt igjen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com