Hvordan Grow Blomstrende Kiwi bær

May 10

Den druen størrelse frukt av hardfør kiwi vintreet (Actinidia arguta) blir ofte referert til som en kiwi berry. Det er en hardføre planten enn de større og mer kjent, fuzzy-skinned Actinidia chinensis, tåler temperaturer ned til minus 25 grader Fahrenheit. Frukten er på størrelse med et bær, som er hvordan det kom over sitt kallenavn. Den hardføre kiwi vintreet er tung og krever en sterk støtte system som du bør installere før planting. Du vil også trenge å vokse både en mannlig og en kvinnelig plante for å tillate krysspollinering. Velg en plante sted med en nordlig eksponering og plante blomstring kiwi i midten av mai.

Bruksanvisning

1 Trekk ugress fra hagen og løsne jorden til en dybde på 10 inches. Tilsett 3 inches av kompost og bland det til en dybde av 6 inches.

2 Fjern vine fra barnehagen potten og plante det på samme dybde som den har vært økende. Dyrke planter 10 fot fra hverandre.

3 Bind den sterkeste stokk til hjelpeapparatet. Bind den løst, men at den vil vokse rett opp stillingen og ikke vridd rundt det.

4 Hold jorden fuktig hele tiden.

5 Vent til kiwi vintreet nest år å gjødsle det. I løpet av våren, spredt 2 oz. av 10-10-10 gjødsel rundt plantene. Øk mengden av gjødsel til 4 oz. i det tredje året og 8 oz. i den fjerde og påfølgende år.

6 Beskjær planter minst to eller tre ganger i løpet av vekstsesongen. Skjær noen sidegreiner som ikke blomstrende tilbake til espalier. På blomstrende grener, fra den siste blomst, telle tilbake fire blader og gjøre kutt. Om vinteren, ta av stokker som allerede har produsert frukt og noe død ved. Trim de sterkeste side canes og fjerne andre slik at de er en fot fra hverandre. Skjær disse canes tilbake før de inneholder åtte knopper.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com