Hvordan lage en Butterfly headboard for en enkeltseng

April 20

Hvordan lage en Butterfly headboard for en enkeltseng


Din lille prinsesse er gal om sommerfugler. Naturligvis, når det er på tide å pusse opp soverommet hennes, vil sommerfugler være en del av interiøret. En måte å tappe inn i hennes interesse er å skape en headboard for hennes seng i form av en sommerfugl. Det er en god idé å velge sengetøy for rommet først og deretter velge koordinerende stoffer for å dekke hodegjerde du oppretter. Til slutt, vil du ha en minneverdig soverom for datteren din.

Bruksanvisning

En Bestem størrelsen for din headboard. En standard twin bed madrass er 39 inches bred. Tilsett 4 til 8 inches til breddemål, slik at sengegavlen vil utvide 2 til 4 inches på hver side av sengen. Headboard bør utvide minst 28 inches over madrassen nivå. Velg eller klippe et stykke av 1/2 tommers kryssfiner som passer dine dimensjoner.

2 Tegn butterfly form på kryssfiner med en blyant. Når du er fornøyd med formen gå over blyantstrekene med en permanent markør. Bruk en stikksag til å skjære ut butterfly form.

3 Plasser hodegjerde på et flatt underlag på toppen av batting materiale. Brett batting rundt hodegjerde og stifte det på baksiden ved hjelp av en stift pistol.

4 Sy to lengder av stoffet sammen med en rett søm ved hjelp av en symaskin for å imøtekomme bredden på sengegavlen. Skjule sømmen ved å sy kontrast bånd eller trimme langs midtsømmen.

5 Plasser hodegjerde forsiden ned på undersiden av stoffet. Plasser stoffet slik at senteret sømmen på linje med midten av sommerfuglen form. Klipp stoffet til dimensjonene av hodegjerde, og legger til 6 inches på hver kant av stoffet.

6 Trekk stoffet tett til baksiden av hodegjerde og stift i stilling som begynner på toppen. Deretter stift i bunnen og fortsetter rundt sidene inntil stoffet er strukket stramt og festet.

7 Sy to lengder med vanlig hvit backing stoffet sammen med en rett søm. Plasser stoffet på baksiden av headboard, søm side ned. Klipp stoffet til den nøyaktige størrelsen på brettet. Brett stoffet under en tomme hele veien rundt og stifte det på plass å skjule rå kanter.

8 Hold hodegjerde ca 1 tomme under toppen av madrassen. Mål fra 2 til 3 inches under toppen av headboard til gulvet for å bestemme lengden på bena. Har bena kuttet fra 1-tommers-by-4-tommers furu boards på en lumberyard.

9 Line opp styrene med festehullene på sengerammen. Plasser føttene på hodegjerde i henhold til dine mål. Bruk treskruer til å feste bena til hodegjerde, slik at skruene ikke trenge inn i fronten på hodegjerdet.

10 Stå hodegjerde opp og justere bena med hullene på sengerammen. Markere posisjonen til hullene. Bor hull store nok til å romme boltene du bruker. Fest bena til sengerammen ved hjelp av skruer og muttere, noe som gjør at bena hviler sikkert på gulvet.

Hint

  • Hvis du bruker stoff med et klart mønster, plasser den riktig før du fester den til styret.
  • Bruk vernebriller og ta vare når du bruker en stikksag.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com