Hvordan lage en koffert Beaver Trap

March 26Beaver feller er viktig for å fange disse ville dyrene før de omskape ditt land og eiendom. Beaver lever av alle slags treverk og tømmer for mat og bygge demninger. I tillegg til dam bygging, bever hule hull og grave tunneler over landskapet de lever. Konstruere en koffert felle, mens ikke så effektiv som andre feller - conibear og snarer, for eksempel - er en rask måte å utforme en enhet som vil stoppe en bever i sitt spor.

Bruksanvisning

1 Skyv på arbeidshansker og vernebriller for å beskytte hud og øyne.

2 Klipp og form kjede-link gjerdet materiale til formen av en gammel koffert. Bruk wire cutters å kutte kjede-link gjerdet brikkene til å danne. Fest fekting sider til hverandre med tunge gauge metalltråd. Vikle kabelen rundt hver andre eller tredje tilkoblingspunkt linken for å sikre stabilitet i fellen. Twist ledningene stramme med en tang. Klipp av rest tråd med avbitertang eller tang. Bygge felle rundt selve kofferten og fjerne kofferten når legemet av fellen er konstruert.

3. Mål og skjære en felle lokk - lokket som vil lukke over åpningen av fellen - til dimensjonene av fellen åpningen. Bruk kjede-link fekting materiale for å lage lokket.

4 Mål lengden av hver av de fire sider av åpningen på fellen. Skjær to-tommers med 2-tommers tre stykker som passer til disse lengdene. Koble til alle fire hjørner av rammen med braketter og 3/8 tommers skruer. Plass i rammen oppreist og innsiden av vannlåsen, slik det er i flukt med åpningen. Fest rammen på plass ved å pakke tunge gauge rundt rammen - feste tre til kjede-link felle.

5 Gjenta trinn 4 for å skape og sikre en 2-tommers med 2-tommers ramme til undersiden av fellen lokket.

6 Koble lokket til fellen med våren hengsler. Mål 2 inches inn fra venstre kant av lokket og fest på halvparten av den første hengslene. Plasser lokket slik at andre halvdel av det første hengsel forbinder med øvre venstre hjørne av fellen ramme - så lokket åpnes oppover. Gjenta dette trinnet for høyre side. Bruk høye fjærene slik at lemmen vil være vanskelig å skyve åpen.

7 Legg den fellen foran en bever haug nær en bekk eller elv seng. Fjern barken fra to 8-tommers pinner. Forkorte pinner hvis det er nødvendig for å dekke åpningen av lokket. Prop åpne hver ende av lokket med to pinner. Coat ferske poppel pinner med poppel olje og slippe dem inn på baksiden av fellen. Fellen vil knipse stenge når beveren lokkes inn av pinner og olje aroma. Kontakt statlige Department of Wildlife Preservation for hjelp med flytting av fanget dyret.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com